• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

07.08.2018

22:44

OSTAĆEŠ BEZ KOLENA AKO ODEŠ U PARTIZAN! Navijači Zvezde žestoko zapretili svom košarkašu!

Crvena zvezda

OSTAĆEŠ BEZ KOLENA AKO ODEŠ U PARTIZAN! Navijači Zvezde žestoko zapretili svom košarkašu!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde prete košarkašu Stefanu Jankoviću da će mu polomiti kolena ako pređe u Partizan

Janković, koji je prošle sezone došao na Mali Kalemegdan, želi da raskine ugovor sa crveno-belima i pređe u Humsku!

Krilni centar želi da promeni sredinu jer nije zadovoljan minutažom koju ima u Zvezdi. On je dobio nezvaničnu ponudu crno-belih, međutim, koči ga činjenica da ima ugovor na još dve godine sa aktuelnim šampionom Srbije.

Crveno-beli ga ne bi pustili bez obeštećenja od bar 300.000 evra, a u Partizanu to niti žele niti mogu da plate.

Neće ga ni "grobari"
Ako stvarno dođe Stefan dileja Janković, onda je bolje da ne započinjemo sezonuNavijač Partizana

Marš, gnjido!

Ipak, sama činjenica da Janković želi da se preseli u Partizan izazvala je bes "delija", koji su mu na društvenim mrežama uputili silne pretnje i uvrede.

- Stefan Janković, polomljenih kolena i na štakama, ako pređe u ustaški klub. Janković Stefan, podignutih ruku i sa peharom u njima, ako ostane u Zvezdi, izbor je lak - kaže se u jednom od komentara.

Ima i onih koji smatraju da bi Jankovića svakako trebalo oterati iz Zvezde, bez obzira na to da li će preći u Partizan.

- Sad i da ostane kod nas, nije to to. Neće se on dovesti u red posle svega. Svi znamo da je razmišljao i hteo kod njih. Čim je glavom bio van Zvezde, onda nema šta više da radi u klubu - napisao je jedan od navijača.

Drugi su bili i oštriji:

- Neka mu slobodno pokažu put u jednom pravcu, marš, gnjido.

Pored Jankovića, "delije" su vređale i predsednika Partizana Ostoju Mijailovića.

- Ti si jedno g***o pogano i sačekaće te kad-tad osveta. Neće ti biti dobro. Ciganski inat je mnogo zajebana stvar. Nećemo mi da pretimo, mi na terenu pričamo - napisale su "delije" Mijailoviću.

Ni navijači Partizana nisu oduševljeni eventualnim pojačanjem. "Grobari" nisu zaboravili Jankoviću kada je na derbiju u polufinalu Superlige Srbije prošle sezone došao u sukob sa Novicom Veličkovićem.

Mijailović tajanstven

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović nije demantovao da su crno-beli zainteresovani da dovedu igrača Zvezde u svoje redove.
- Ne mogu da pričam o tome, ako dovedemo tog igrača, bićete obavešteni. Pravili smo štetu klubu kada smo pričali unapred. To smo videli na primeru Radeta Zagorca, kada je trebalo prošle godine da dođe u klub. Zato sada ne želim da kažem ništa na tu temu, ni da li smo zainteresovani, a ni da li pregovaramo - kazao je Ostoja Mijailović.

- Ako stvarno dođe Stefan dileja Janković, onda je bolje da ne započinjemo sezonu. Ako samo zajebavamo Čovićeve botove, onda svaka čast. Stefan je u više navrata pokazao da nema kvalitet da igra u Partizanu i zato mislim da je ovo pogrešan potez - smatra jedan navijač crno-belih.

Otišao u Kanadu

Čelnici Crvene zvezde nemaju problem da Janković napusti klub, ali pod uslovom da im se isplati obeštećenje koje im sleduje.

- Stefan Janković ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Mi za sada nismo dobili nikakav zvaničan zahtev da se taj ugovor raskine. Ako i kada igrač bude obavestio klub da želi da ide, onda ćemo videti šta ćemo i kako. Naravno, tu je i određeno obeštećenje koje nam sleduje u tom slučaju - poručili su sa Malog Kalemegdana.
Janković se trenutno nalazi u Kanadi, gde mu žive roditelji, i nije bio dostupan za komentar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17