• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

14.05.2019

17:08

ŠLAG NA ZVEZDINU TORTU! Terzić ponosan nakon priznavanja Zvezdine titule!

Crvena zvezda

ŠLAG NA ZVEZDINU TORTU! Terzić ponosan nakon priznavanja Zvezdine titule!

Podeli vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je da je ponosan što je klubu pripisana titula iz 1946. godine, posebno što se realizovao dvogodišnji trud

Velikom većinom glasova delegata na Skuštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi prihvaćena je inicijativa crveno-belih da im se dodeli titula prvaka Srbije u godini u kojoj je i splitski Hajduk u Hrvatskoj naknadno promovisan u šampiona. 

KRADITE DOK MOŽETE, SMRT ĆE VAS KAZNITI! Potpredsednik Partizana grmeo na čelnike Zvezde!

- Ponosan sam što smo uspeli da ozvaničimo titulu koju je Crvena zvezda osvojila apsolutno regularno, na terenu. Ponosan sam zbog svih igrača tog prvog Zvezdinog tima koji su dobili priznanje koje zaslužuju da su prva Zvezdina generacija šampiona. Skupština FŠ je uvažila činjenično stanje i drago nam je zbog toga - rekao je Terzić.


On je dodao da je ova sezona u svakom smislu istorijska za Crvenu zvezdu, u kojoj je tim Vladana Milojevića odbranio trofej šampiona Srbije i igrao Ligu šampiona, a ima još šansu da osvojio i Kup.

- Priznavanje titule iz 1946. godine je u najboljem smislu reči šlag na tortu. Imamo puno razloga da slavimo u nedelju na poslednjem meču sezone - dodao je generalni direktor Zvezde.

SADA I ZVANIČNO! FSS potvrdio Zvezdinu titulu iz 1946. godine!

Terzić se zahvalio svima iz Zvezde koji su učestovali u inicijativi i doprineli da se zahtev uvaži.

- Želim da se zahvalim svima u klubu koji su istrajali i doprineli da se dvogodišnji trud i napor konačno realizuje. Argumentima smo dokazali da dileme nema, Crvena zvezda je šampion Srbije 1946. godine - zaključio je Terzić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djokara23

pre 4 godine

Navikao ceo živit da se kiti tuđim perjem!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija