• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

23:26

MOJI IGRAČI SE PLAŠE ODGOVORNOSTI! Milojević nije štedeo Zvezdine fudbalere posle debakla od Bajerna!

Crvena zvezda

MOJI IGRAČI SE PLAŠE ODGOVORNOSTI! Milojević nije štedeo Zvezdine fudbalere posle debakla od Bajerna!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević prilično skrušeno je prokomentarisao debakl od Bajerna (6:0) u Beogradu ističući da njegovi igrači imaju strah od odgovornosti i da je to nešto što se ponavlja na velikim duelima

Milojević je u izjavi za Arenu sport posle utakmice naveo da je Bajern zasluženo pobedio najavivši razgovor sa igračima.

- Zaslužena pobeda Bajerna u svim segmentima. Prebrzo je za nas ovo bilo na tehničkom planu. To je nešto što treba da vidimo kako ćemo uskladiti. Imamo strah svaki put kada igramo. Ne kažem da ovo nije prava slika, ali postoji strah od ogvorornosti. Sešćemo da viidmo zašto je to tako - rekao je Milojević posle utakmice.

Zvezda u poslednje kolo ulazi sa dva boda više od Olimpijakosa i sve drži u svojim rukama pred gostovanje u Pireju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Дај не лупај...Осим "Бункера" ти не знаш ништа о фудбалу...Баш ништа...Тако се шверцујеш кроз лигу

JCDenton

pre 4 godine

Strah od odgovornosti…? Izgleda da sadasnji Zvezdin trener postaje sve bolji demagog i orator a znanje o pikanju lopte mu je ispalo negde iz dzepa dok je nosio tetki lek...po ko zna koji put smo ponizeni i unizeni...18 golova primljenih od samo 2 tima, po 9 od svakog a ne dati niti jedan - to je za novopecenog filozofa Jadana Slinojevica strah od odgovornosti, deco. Budite pametni i ucite.

Srđan

pre 4 godine

Taj strah si im ti usadio. Grofova zvezda je igrala lepo, a od dolaska Miloja, igrači su sve uplašeniji i beskorisniji. Svaki novi koji dođe, igra lepo u početku, ali vrlo brzo se ustraši i više ništa ne zna. To je uticaj trenera.

Krle

pre 4 godine

Ne moras da sedas uopste. Evo ja cu da ti objasnim gde je problem. U timu imas fudbalere koje si ti naucio da kad igraju protiv velikih klubova skinu gace i boga mole da sto manje boli. Pa covece mentalno su ispijeni i ubijeni. Od njih vise sampiona nece nikada biti. Naucio si ih da je 5 ili 6 komada nesto na cemu treba da se radi polako.Pa lagano cemo za 20 godina bicemo tu negde. Pa sta ako je Bajern ili Totenhem,Psz,Napoli,Liverpul. Igraju li ovi veliki klubovi sa nekim timovima u svojoj ligi koji su prosecni ili bar jednaki ko zvezda. Pa niko ne primi ovoliko golova na utakmici ko Zvezda. Problem je u tebi ali sad vec i u igracima jer su oni nauceni tako i izgubljeni su za uvek. Mislim da si se ti zasitio a pomalo i pogubio. Uspeo si puno i na tome ti hvala ali ligu sampiona igras lose.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija