• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

15:20

MILAN SE KOCKA PROTIV ZVEZDE! Italijanski velikan ne namerava da izvede najjači sastav!

Crvena zvezda

MILAN SE KOCKA PROTIV ZVEZDE! Italijanski velikan ne namerava da izvede najjači sastav!

Podeli vest

Trener "rosonera" Stefano Pioli veruje da će posle beogradskih 2:2 izbaciti Crvenu zvezdu iz Lige Evrope čak i sa kombinovanim timom, pa planira da sutra odmori Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića

Milan se ni u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope neće suprotstaviti Crvenoj zvezdi u najjačem sastavu i to je šansa za srpskog šampiona, smatraju bivši igrači crveno-belih Milan Biševac i Dušan Basta. Zvezda sutra gostuje "rosonerima" (21.00, RTS 1), a posle 2:2 s "Marakane" za prolazak dalje potrebna joj je pobeda ili nerešen rezultat sa tri ili više datih golova.

Trener domaćina Stefano Pioli ostaviće na klupi za rezervne igrače napadača Zlatana Ibrahimovića kako bi ga sačuvao za narednu utakmicu prvenstva s Romom tri dana kasnije, tvrde italijanski mediji. Takođe najavljuju da neće rizikovati ni sa nastupom Marija Mandžukića, koji je povređen u prvom duelu sa Zvezdom.

Foto: Starsportphoto

 

 

Hrabro kao u prvom meču

Naviknuti na pobede

Zvezda će ići na pobedu do poslednjeg trenutka, takav je mentalitet u velikim klubovima
Milan Biševac

Biševac smatra da će kombinovani tim Milana biti velika Zvezdina šansa.

- Milan je u blagoj krizi rezultata, pošto je vezao tri utakmice bez pobede. Njima bi pobeda protiv Zvezde jako značila, jer bi igračima povratila samopouzdanje. Video sam da Italijani najavljuju postavu bez Ibrahimovića, mada nisam siguran da će biti tako. U svakom slučaju, imaju po dva odlična igrača na svakoj poziciji i vara se svako ko misli da Zvezdi neće biti teško ako ne bude igrao Ibra. Ipak, uvek verujem u Zvezdu, igrali su hrabro i dobro u prvom meču, pa takav pristup očekujem i sad - kaže Biševac za Informer.

Foto: Starsportphoto

 



Lepa vest za navijače srpskog šampiona je da će se u avionu za Milano naći ofanzivni vezista Aleksandar Katai. Međutim, on nije igrao od novembra, tako da nije realno očekivati da na "San Siru" odigra više od desetak minuta. Zvezdin trener Dejan Stanković neće moći da računa na Strahinju Erakovića i Aksela Bakajoka zbog povreda, Milana Rodića i Nemanju Milunovića zbog kartona, dok su Marko Gobeljić i Mirko Ivanić neizvesni.


Biševac, međutim, kaže da je mentalitet Zvezdine ekipe pobednički i zato veruje u uspeh.

- Veliki hendikep za Zvezdu su izostanci nekoliko igrača. To otežava Dejanu da se opredeli u kojoj formaciji će izaći na teren. Pošto sam igrao u Zvezdi, tačno znam kako fudbaleri razmišljaju. Ide se na pobedu do poslednjeg trenutka, takav je mentalitet u velikim klubovima. Tako će biti i sad. Da li će heroj biti neko iz startne postave ili možda opet neko kao Pavkov sa klupe, to je manje važno. Verujem da Zvezda može do senzacije na "San Siru" - zaključuje Biševac.

Foto: starsprot

 

Sudar titana

Njegov nekadašnji saigrač iz Zvezde Dušan Basta optimizam zasniva na onom što je video protiv Milana na "Marakani". Crveno-beli su do izjednačenja došli u nadoknadi vremena sa igračem manje i sve vreme su se hrabro borili.

- Zvezda ide u Italiju sa povoljnim i aktivnim rezultatom. Momci su odlično odigrali prvu utakmicu i nisu bez šanse u revanšu. Očekujem da će i Milan izaći u najjačem sastavu i da će se boriti svim snagama, jer klub takve tradicije ne odustaje od pobedničkih ambicija ni u jednom takmičenju - kaže Basta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17