• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

07:02

CIRBES ODUŠEVLJEN ZBOG NOVE ŠANSE! Osećaj je isti kao i PRVI PUT!

Crvena zvezda

CIRBES ODUŠEVLJEN ZBOG NOVE ŠANSE! Osećaj je isti kao i PRVI PUT!

Podeli vest

Nemački košarkaš Maik Cirbes vratio se u Crvenu zvezdu po treći put

Došao je Cirbes u Crvenu zvezdu da pomogne ekipi, ali i da crveno-beli pomognu njemu u brušenju forme do pronalaska novog angažmana, a završilo se novim ugovorom za nemačkog centra!

Po treći put će Maik Cirbes nositi crveno-beli dres, a miljenik navijača je u razgovoru za "Sportklub" otrkio da je počastvovan zbog prilike koja mu je ukazana. 

- Osećam se veoma dobro što sam ponovo tu, naravno. Osećaj je identičan kao prvi i drugi put. Zapravo sam došao ovde da bih pomogao timu, a na kraju sam i potpisao. Počastvovan sam što sam dobio priliku, naravno da ću dati 100 odsto od sebe i pružiti timu šta god da je potrebno - otrkiva Cirbes. 

Nemac je od 2014. do 2016. godine sarađivao sa Dejanom Radonjićem, dok je u drugom mandatu na klupi Zvezde sedeo Milan Tomić. 

- To što sve dobro poznajem je imalo velikog udela u odluci. Smatram da je to izuzetno pozitivna stvar, znam šta trener traži. Sarađivao sam dugo sa njim već u Zvezdi, takođe i u Minhenu, tako da se dobro poznajemo. Isti slučaj je i sa igračima, u kontaktu smo bili svakodnevno, verujem da je to pozitivno za hemiju u timu i sve - rekao je Nemac. 

Foto: Budućnost VOLI

Cirbes i potom se osvrnulo na to da se nije mnogo toga promenilo od njegovog prethodnog igranja za Zvezdu.

- Neke stvari su ostale iste, takođe su se vratili neki igrači koji su ranije igrali za Zvezdu, a tu je i trener. Ideje koje se tiču same igre su skoro iste kao ranije, a kao što sam rekao već znam šta je potrebno i daću 100 odsto od sebe - dodao je on. 

Na kraju, Cirbes se dotakao kako je došlo do saradnje između njega i Crvene zvezde. 

- Možda i jesu. Neki su mi govorili da bi mogla da se pojavi prilika, možda ne, a ja sam samo želeo da pomognem timu, da bude bolji, i samo budem centar koji im je potreban. Došao sam ovde bez ikakvih očekivanja da bih mogao da dobijem ugovor, samo da bih pomogao timu, a i oni meni, da bih se vratio u formu. Ispostavilo se da je to bilo dobro za obe strane - podvukao je Cirbes. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17