• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.09.2021

16:03

PRED SAM POČETAK ABA LIGE! Novi potpis na Malom Kalemegdanu

Starsportphoto

Crvena zvezda

PRED SAM POČETAK ABA LIGE! Novi potpis na Malom Kalemegdanu

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gušić potpisao je danas novi, četvorogodišnji ugovor sa tim klubom

Gušić, koji je visok 202 centimetara i može da pokriva više pozicija u timu, rodjen je 6. avgusta 2002. godine u Beogradu.

On je u maju 2019. godine potpisao prvo stipendijski ugovor nakon dolaska iz Vizure, da bi prošle godine potpisao i prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima.

Kako se navodi u saopštenju, Gušić se tokom leta izborio za šansu da trenira sa prvim timom i tu šansu je iskoristio i "postao deo seniorskog tima crveno-belih za narednu takmičarsku sezonu".

 

- Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dodjem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao - rekao je on.

Gušić je naveo da je svestan da ga čeka još veći rad, ali je istakao da je svaki trening sa prvim timom za njega prilika za dalje učenje i dokazivanje.

- Crvena zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bih napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene - rekao je Gušić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17