• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2021

13:55

STRAVIČNO POTCENILI ZVEZDU! Kako će na ovo reagovati Radonjićevi ratnici?

Starsportphoto

Crvena zvezda

STRAVIČNO POTCENILI ZVEZDU! Kako će na ovo reagovati Radonjićevi ratnici?

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde večeras (petak) od 19 časova gostuju ekipi CSKA u okviru četvrtog kola Evrolige i veliki su autsajderi sudeći po kvotama koje su dali bukmejkeri

Svima koji prate košarku je jasno da je CSKA u Moskvi favorit maltene protiv svih, a ne samo protiv Crvene zvezde, ali su kladionice ipak preterale sa potcenjivanjem tima sa Malog Kalemegdana.

Kvota na pobedu "armejaca" je svega 1,15, dok se trijumf crveno-belih plaća pet i po puta više od uloženog novca.

Anketa

CSKA i Crvena zvezda imaju identičan skor posle prva tri kola Evrolige, po dve pobede i jedan poraz, ali tim Dejana Radonjića bolje stoji na tabeli zbog koš-razlike koja je na strani Crvene zvezde.

Srpski tim je na početku takmičenja poražen u Istanbulu od Fenerbahčea, a zatim je slavio na strani protiv Makabija, da bi u sredu u Beogradu srušio Žalgiris.

Sa druge strane, CSKA je imao maltene iste uspehe. Prvo je na strani izgubio od Olimpije iz Milana, pa je u gostima pobedio Efes, da bi na kraju kod kuće srušio Zenit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17