• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

17.08.2017

21:38

MILOJEVIĆ VERUJE U KRAJNJI USPEH: Ne postoji dobar poraz, ali nada postoji!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ VERUJE U KRAJNJI USPEH: Ne postoji dobar poraz, ali nada postoji!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević je posle prve utakmice sa Krasnodarom istakao da nada za prolaz u Ligu Evrope i dalje postoji

Krasnodar je pobedio 3:2 u prvoj utakmici, a trener crveno-belih je bio delimično zadovoljan.

- Bila je izuzetno kvalitetna utakmica, lepa za gledanje, dosta golova. Za nas trenere nije bila tako lepa. Pa prvih 15-20 minuta nismo se snašli. Pokušali smo da tražimo rešenje za njihovu brzu igru. Na poluvremenu smo smo se dogovorili da damo makar jedan gol - rekao je Milojević i dodao:

- Na našu žalost, primili smo u ranoj fazi drugog poluvremena gol. Morali smo da rizikujemo sa dva špica. Rizikovali smo pri rezultatu 3:1. Ne mogu da krivim igrače svoje, ipak je ovo Evropa. Krasnodar igra godinama Ligu Evrope. Na ovakvim utakmicama kad pogrešimo, budemo kažnjeni. Ne postoji dobar poraz - poručio je trener crveno-belih.

On je naglasio da nada za prolaz u grupnu fazu postoji.

- Imamo nadu, u Beogradu nas čekaju naši navijači. Rekao sam i pre utakmice da je Krasnodar favorit. Ipak, daćemo sve od sebe. Čestitam mojim igračima na borbi i zalaganju, igračima Krasnodara na odličnoj igri i našim navijačima koji su došli u Rusiju da nas bodre. Imamo aktivan rezultat, od igrača ću tražiti da se bore i videćemo da li će to biti dovoljno za prolaz - istakao je Milojević.

Trener Zvezde je upitan i da li krivi golmana Milana Borjana za prvi pogodak, pošto je loše reagovao posle udarca Mihaila Ristića.

- Ako analizirate utakmicu, videćete da je krivica kolektivna. Mnogo toga dovede do nekog pogotka. Ne bih nikada okrivio pojedinca - poručio je Milojević.

(VIDEO) LUDNICA U KRASNODARU, ZVEZDA U IGRI! Ristiću nije priznat gol, Pešić i Srnić za nadu crveno-belih!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija