• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.05.2024

11:45

Fokus na "orlove"! Sautgejt samo na Srbiju misli, a sele ga u Junajted

epaimages

EURO 2024

Fokus na "orlove"! Sautgejt samo na Srbiju misli, a sele ga u Junajted

Podeli vest

Geretu Sautgejtu, selektoru reprezentacije Engleske, ugovor ističe u decembru, navodno je na meti Mančester junajteda, ali kako mediji na Ostrvu prenose, trenutno misli samo na Srbiju i Evropsko prvenstvo.

Selektor "Gordog albiona" fokusiran je na samo na početak šampionata u Nemačkoj i meč sa reprezentacijom Srbije na startu, 16. juna. I pored toga što mu ugovor ističe na kraju godine, nikakva odluka o njegovoj sudbini neće biti doneta pre nego što se šampionat Starog kontinenta završi, a tamošni Fudbalski savez želi da ostane na mestu selektora. 

Neredavno su ga novinari pitali o budućnosti, novom ugovoru, ali nije želeo da razgovara o drugim temama osim o reprezentaciji. 

Foto: epaimages

Reprezentacija Engleske

 


Takođe, priču o odlasku iz reprezentacije dodatno su podgrejale nedavne informacije da je 53-godišnji strateg pik za novog menadžera Mančester junajteda. Navodno su u igri u Maurisio Poketino i Tomas Tuhel. Međutim, Sautgejt je trenutno fokusiran samo na to kako da protiv "orlove" dođe do tri boda. novi ugovor i Junajted ga ne zanimaju.

Engleska je pod Sautgejtom igrala polufinale Svetskog prvenstva 2018. i finale Evropskog 2021. Pre nekoliko dnaa je objavio spisak, a bez obzira na to što na raspolaganju ima 30 igrača iz najboljih evropskih ekipa, nije zadovoljan.

Foto: EPAIMAGES

 

 

- Imali smo turnire na koje smo vodili rovite igrače za koje smo znali da će se oporaviti, imali smo turnire na koje su nam se neki članovi tima kasnije priključivali, ali sada imamo zaista mnogo povreda. Pred nama je veliki izazov i biće nam potrebno vreme. Nekim igračima trebaju minuti da bi ušli u formu, dok drugima treba pauza da se osveže posle naporne sezone. Ne znamo na kojim pozicijama ćemo morati da kratimo, pitanje je ko će se kako osećati u narednom periodu i kako će odgovoriti zahtevima na treninzima. U narednih nekoliko nedelja imaćemo jasniju sliku. Svi imaju šansu da se dokažu - rekao je Sautgejt. 

Evropsko prvenstvo koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula je prvo na kojem će naša reprezentacija učestvovati posle 24 godine. "Orlovi" su u grupi C u kojoj su Engleska, Slovenija i Danska. Prvi meč naš tim igra 16. juna protiv Engleske, potom 20. juna igra u Minhenu protiv Slovenije, a pet dana kasnije protiv Danske.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija