• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.06.2024

10:52

Pršti od luksuza! Raskošna baza Engleza u Nemačkoj, imali su posebne zahteve (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP/Spa & Golf Hotel Weimarer Land, Blankenhain

EURO 2024

Pršti od luksuza! Raskošna baza Engleza u Nemačkoj, imali su posebne zahteve (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Najbolji fudbaleri Engleske, prvog rivala Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj (nedelja, 21.00), biće smešteni u Blankenhajnu, a otkriveni su posebni zahtevi igrača.

Luksuzno odmaralište smešteno je u zelenom krajoliku u blizi grada Blankenhajna koji ima samo 7.000 stanovnika. Engleze je ova baza koštala oko 850.000 funti jer su pobedili konkurenciju. Holandiju i Austriju, a može se pohvaliti sa dva restorana s Mišelinovim zvezdicama.

Vlasnik Matijas Grafe otvoreno je govorio o posebnim zahtevima fudbalera "Gordog Albiona", prenosi Dejlimejl. 

- Većina pitanja odnosila se na klimatizaciju soba verovatno nakon iskustva u Kataru. Morali smo naknadno opremimo jednu sobu. Takođe, pobrinuli smo se da svaka soba putem satelita ima engleske TV kanale. Zamračili smo sva stakla i prozore kako niko iz tabloida ne bi mogao da fotografišu fudbalere - otkrio je Grafe. 

Foto: Spa & Golf Hotel Weimarer Land, Blankenhain

Ovde će Englezi uživati

 

Fudbaleri će tokom odmora imati i gde da uživaju, pošto hotel sa pet zvezdica ima tri golf terena, teren za padel, bazen, bazen koji se greje, čak i robota, koji govori nemački, a koji će služiti igrače. Grafe je potvrdio da će Englezi na raspolaganju imati čak 35 kuvara koji će zadovoljiti sve želje igrača, dok će sobe dobiti poseban pečat, biće ukrašene porodičnim fotografijama i predmetima. 

Imamo 35 kuvara koji pripremaju sve što Englezi imaju na meniju. Siguran sam da će biti i  hamburgera. Sobe igrača, trenera i pomoćnog osoblja takođe su ukrašene privatnim predmetima. Već smo dobili porodične fotografije i druge lične stvari kojima smo dekorisali sobe. 

Foto: Spa & Golf Hotel Weimarer Land, Blankenhain

Blankenhajn

 

Englezi u bazi imaju sve što im je potrebno, pa i teren najvišeg kvaliteta, koji je proverio njihov čovek od poverenja i rekao da je bolji samo onaj na Vembliju. Dejlimejl ističe da će puleni Gereta Sautjegta na njemu trenirati ove nedelje uoči meča sa Srbijom u nedelju (21.00), dok će žene i devojke, popularne WAGsice, biti na sigurnoj udaljenosti.

Pogledajte kako izgleda baza našeg najvećeg rivala.

 

Srbija je u grupu C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč "orlovi" igraju protiv Engleske u nedelju  od 21.00 u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea. Dugi meč na prvenstvu sa Slovenijom igra se 20. juna u Minhenu, sa početkom od 15 sati, dok je duel sa Danskom 25. juna u 21 sat, takođe na stadionu "Alijanc arena".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija