• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

27.06.2024

12:47

Nisu godine samo broj... Ronaldo iza sebe ima najgori turnir u karijeri!

EPAIMAGES/Reuters

EURO 2024

Nisu godine samo broj... Ronaldo iza sebe ima najgori turnir u karijeri!

Podeli vest

Portugalac prvi put ikada nije postigao gol u grupnoj fazi...

Stigao je Kristijano Ronaldo na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj kao najbolji strelac u istoriji kontinentalnih smotri budući da je postigao čak 14 golova. Želeo je superstar Al Nasra da svoj rekord pojača tokom grupne faze, ali u toj nameri nije uspeo. Naprotiv. Kristijano Ronaldo iza sebe ima najgori start velikog turnira ikada pošto mu se prvi put u karijeri desilo da se u grupi nije upisao u strelce! 

Portugal je svoje učešće u grupi F završio porazom od Gruzije, ali su pitanje plasmana u nokaut fazu takmičenja rešili ranije. Četa Roberta Martineza biće učesnik osmine finala, no, pravo je pitanje da li će iskusni Španac u narednom meču "trpeti" frustracije Kristijana Ronalda. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena očajnički je pokušavao da se upiše u strelce, neretko je forsirao, bio sebičan i tako kvario akcije svog tima. Ipak, ništa od toga nije mu pomoglo da zatrese mrežu rivala. 

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

Pre poraza od Gruzije, Portugalci su savladali Tursku sa 3:0, Češku sa 2:1, ali na tim utakmicama Ronaldo se nije upisao u strelce. No, stručnjaci širom sveta veruju da će legendarni napadač pokazati svoje pravo nice u nokaut fazi Evropskog prenstva. Njih u osmini finala očekuje duel sa Slovencima, a onda sledi pakao. 

Format Evropskog prvenstva ove godine bio je surov i na jednoj strani žreba nalaze se gotovo svi favoriti za osvajanje titule. Na istom delu kostura su Španija, Nemačka, Portugal, Francuska i Belgija. Sa druge strane, Engleska, Italija i Holandija glavni su favoriti da se domognu finala na kontinentalnoj smotri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija