• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.07.2024

10:44

(ANKETA) Ko osvaja EURO?

Tanjug/AP, EPA Images

EURO 2024

(ANKETA) Ko osvaja EURO?

Podeli vest

Evropsko prvenstvo u fudbalu ulazi u završnu i najuzbudljiviju fazu, navijači iz osam zemalja strepe i sanjaju da će se baš njihovi ljubimci popeti na krov Evrope, a šta vi mislite, kome će pripasti laskavo priznanje?

Većina muškaraca je već najavila lepšim polovinama da večeras i narednih dana ne računaju na njih, pivo se već hladi u frižideru, a fudbalska groznica sve jače trese ljubitelje fudbala!

Čekaju nas spektakularna četvrtfinalana EURO 2024, najbolje selekcije na kontinentu su spremne da daju sve što je u njihovoj moći da stignu do prestižne titule, a prvi sudar titana na programu je od 18 časova, kada će domaćin Nemačka odmeriti snagu sa fenomenalnom Španijom!

 

 

RASPORED

Španija - Nemačka (petak, 18 časova, Arena premijum 1, RTS 1)
Portugal - Francuska (petak, 21 čas, Arena premijum 1, RTS 1)
Engleska - Švajcarska (subota, 18 časova, Arena premijum 1, RTS 1)
Holandija - Turska (subota, 21 čas, Arena premijum 1, RTS 1 )

 

Prema mišljenju mnogih, selekcija Španije ostavila je najbolji utisak u dosadašnjem toku šampionata. Nije "crvena furija" samo deklasirala Gruziju u minulom meču (4:1), već je bila brutalna i u grupnoj fazi, pa su joj u leđa gledale Italija, Hrvatska i Albanija! 

Foto: EPAIMAGES

 

 

 

Ne šale se Rodri, Morata, Ruiz, Jamal i ekipa, pa ostaje da se vidi da li će Toni Kros i njegovi saigrači nošeni podrškom domaćih navijača naći rešenje za zahuktalu mašineriju selektora Luisa De la Fuentea.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Tri sata nakon ovog željno iščekivanog duela, na teren će Portugal predvođen Kristijanom Ronaldom! Veruje ovom superstaru selektor Roberto Martinez, prašta mu sve promašaje, često i sebičnost, a kako i ne bi, kada je jedan od najboljih igrača svih vremena doneo toliko radosti naciji u godinama za nama! 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Sa druge strane će biti Francuska na čelu sa Kilijanom Mbapeom, koji će možda poslednji put u karijeri imati priliku da igra protiv idola, CR7!  Moraćemo da se strpimo i sačekamo poslednji sudijski zvužduk da vidimo ko će od dva sjajna tima nastaviti dalje!

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

To je sve za danas, a sutra na teren u Dizeldorfu prvi izlaze anemična Engleska i silno motivisana Švajcarska.

 

Foto: EPA Images

 

 

 

Nosili su Hari Kejn i pre svih Džud Belingem saigrače koji su bili ispod nivoa u grupi sa Srbijom, Slovenijom i Danskom, a onda se spasili eliminacije u poslednjim sekundama utakmice protiv Slovačke u osmini finala Belingejmovom majstorijom "makazicama". Švajcarci su za mnoge neočekivano izbacili Italijane, puni su samopouzdanja i teško je prognozirati ishod ovog meča!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Tri sata kasnije navijači će pratiti meč Holandije i Turske, a Arda Guler, Hakan Čalhanoglu i ekipa daće sve od sebe da naprave još jedno iznenađenje na kontinentalnoj smotri!

 

Foto: EPA Images

 

 

 

Ukoliko Holanđani budu odigrali kao protiv Rumuna (3:0), Turci će biti na teškim mukama, a šanse su im mizerne. No, lopta je okrugla, danas svi igraju fudbal i... ma znate već omiljene floskule sportskih radnika.

 

Foto: AP PHOTO

 

 

 

Uživajmo u fudbalu i onome što najbolji igrači na kontinentu imaju da nam ponude.

 

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija