• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

23:03

KRSTAJIĆ POSLAO PORUKU MILIVOJEVIĆU I NASTASIĆU: Nadam se da će neki momci koji nisu sa nama odlučiti da igraju!

Fudbal

KRSTAJIĆ POSLAO PORUKU MILIVOJEVIĆU I NASTASIĆU: Nadam se da će neki momci koji nisu sa nama odlučiti da igraju!

Podeli vest

Selektor Srbije Mladen Krstajić bio je zadovoljan nakon ubedljive pobede nad Litvanijom 4:1 i plasmana u plej-of Lige nacija

 

- Znali smo da će biti teško. Prvo poluvreme smo igrali uz vetar, bilo je teško. Oni su imali prešku. U drugom poluvremenu smo malo više rizikovali. Uveli smo drugog napadača. Čekali smo momenat da damo prvi pogodak. Potom je sve bilo kaše -  rekao je Krstajić.

Selektor je odlučio  da izvede ekipu bez Tadića, Matića i Kolarova.

Ovi utakmicu su zaslužili da igraju ovi momci koji su bili na terenu. Pojedine igrače je stigao umor. Sve je to mali rizik, ali imamo 25 igrača. Sada treba odmoriti glavu do marta i početka kvalifikacija. Sigurno je da možemo da igramo protiv Norveške, ali polako..

On je dodao da je Srbija dobila okosnicu za naredne kvalifikacije.

- Da, ovo je taj tim. Tačnije, 90 odsto. Nadam se da će i neki momci koji trenutno nisu sa nama odlučiti da igraju za Srbiju. Ako neće, Bože moj - aludirao je Krstajić na Milivojevića i Nastasića.

Selektor je upitan da prokomentariše i slabu posetu.

- Nisam iznenađen. Vreme je bilo katastrofalno. Biće vremena na proleće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 5 godina

Neć,Krstajiću!Imaš ti ko da ti igra,još tri igrača i ostvarićeš svoj san da igraju samo igrači koji su imali veze sa Partizanom! Nisi ti nikakav trener,jer ove ekipe bi pobedio bilo ko da je selektor,pa i ja koji samo gledam fudbal! Čekaćemo da izgubiš ,da te nikada više ne vidimo ni blizu reprezentacije!Sramota je da se hvališ nekim uspehom,a jedva ste i ove trečerazredne ekipe prošli! Dakle,sve dok stručnjaci u pokušaju budu vodili naše ekipe,mi ćemo nastojati da Vam otežamo što više je moguće. PS.Da li ćete objaviti komentar,ne verujem,ali nije ni bitno,Vi znate najbolje,ali ovo je samo drugačije mišljenje! Sve najbolje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17