• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

07:55

AMSTERDAM SE TRESE! Tadić šokirao navijače i najavio ODLAZAK?

Fudbal

AMSTERDAM SE TRESE! Tadić šokirao navijače i najavio ODLAZAK?

Podeli vest

Šok za navijače Ajaksa... Dušan Tadić je baš iznenadio pristalice svog tima. Na pitanje da li ostaje u Amsterdamu, naš reprezentativac nije imao precizan odgovor

- Fudbal je nepredvidiv. Ponekad pomisliš da ostaješ, pa se neke stvari dese. Ipak, ne razmišljam sada o mogućem transferu, ne želim da se opterećujem. Čak sam i mom menadžeru rekao da mi ništa ne govori do kraja sezone, jer želim da se fokusiram na utakmice - rekao je Tadić.

ZA SRBINA NEMA ZIME! Mitar ostaje u eliti, MOŽE DA BIRA, prvi u red stao Vest Hem!

On je nastavio u istom ritmu.

Najvažnije je da sam srećan ovde i da uživam u svakom trenutku. Videćemo šta će biti, ali volim klub i sve oko njega: navijače, saigrače, trenere, baš sve - zaključio je Tadić.

Ajaks će ostati bez velikog broja igrača na leto, neki su već otišli a ostaje da se vidi šta će biti sa Tadićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17