• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

23:00 >> 22:46

(VIDEO) ON NIJE ČOVEK, ON JE VANZEMALJAC! Suarez "gricnuo" Liverpul, Mesi odredio prvog finalistu! Tadiću, gledaš li ti ovo?

Fudbal

(VIDEO) ON NIJE ČOVEK, ON JE VANZEMALJAC! Suarez "gricnuo" Liverpul, Mesi odredio prvog finalistu! Tadiću, gledaš li ti ovo?

Podeli vest

Fudbaleri Barselone pobedili su Liverpul sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona. Odlična igra oba tima viđena je na "Kamp nou", ali su se Katalonci bolje snašli i došli do dobrog rezultata pred revanš u Engleskoj

Ekipa Ernesta Valverdea došla je do velike pobede na svom stadionu pa će na put u Liverpul sa dva gola prednosti. Čini se možda i previsok rezultat, ako se pogleda sve što su obe ekipe pokazale na ovom susretu. Ipak, čarobnjak je "taj" Lionel Mesi.

(VIDEO) LEOOOOOOOOO MESIIIIIIIII, POKLONIMO SE NAJVEĆEM! Kakva golčina, kakva igračina ljudi moji!

Često su se vodili ozbiljni dueli, prštalo je na obe strane. Svoju magiju često su prosipali Mesi i Mohamed Salah koji su bili prave enigme za protivnike. Ipak, na kraju se radovao Argentinac. Poveli su domaći u 27. minutu kada je svoj prvi gol u Ligi šampiona ove sezone postigao Luis Suarez i tako ranio bivši klub. Bio je to 500. gol Barselone u Ligi šampiona od kako se igra ovo takmičenje.

Tada je krenula potpuna ofanziva gostiju koji su preko Manea mogli do izjdnačenja, ali je loše šutirao Senegalac i otišlo se na odmor sa minimalnom prednošću domaćih. Odmah po početku drugog dela Liverpul je bio jedini tim koji je igrao fudbal. Džejms Milner je dva puta bio u odličnoj šansi, ali je oba puta branio Andre ter Štegen, a onda kada neće Liverpul, ima ko hoće do gola.

(VIDEO/FOTO) UJEO ZA SRCE BIVŠI KLUB, ALI UŠAO U ISTORIJU! Suarezov prvi gol u LŠ ove sezone dovoljan za OGROMAN USPEH!

Lionel Mesi je za samo sedam minuta možda i rešio pitanje prvog finaliste Lige šampiona. Argentinac je prvo uspeo da se nađe na pravom mestu i pokupi odbitak od prečke nakon šuta Suareza u 75., a onda tačku na meč stavio sjajnim golom iz slobodnog udarca u 82. minutu. Neverovatnim potezima, verovatno je poslao svoj tim u finale. Mogao je Liverpul do počasnog gola i nade u revanšu, ali je Salah sa pet metara pogodio samo stativu.

Tadiću, gledaš li ti ovo?

BARSELONA - LIVERPUL 3:0 (1:0)

Suarez u 27. minutu, Mesi u 75. i 83. minutu za Barselonu

Stadion: Nou Kamp, Sudija: Bjorn Kujpers (Holandija)

BARSELONA: Ter Štegen - Roberto (od 94. Alenja), Pike, Lengle, Alba - Buskets, Rakitić, Vidal - Kutinjo (od 60. Semedo), Suarez (od 93. Dembele), Mesi.

LIVERPUL: Alison - Gomez, Matip, Van Dajk, Robertson - Milner (od 84. Origi), Fabinjo, Keita (od 24. Henderson) - Vajnaldum (od 78. Firmino), Salah, Mane.

Tok meča!

KRAJ MEČA!

95. minut - Promašio je sada Dembele možda i prolaz. Ostao je sam ispred gola, ali je preslabo šutirao.

90. minut - Igraće se još pet minuta nadoknade.

90. minut - Čarke sada pred golom Barselone! U klinču su se našli Mane i Vidal, nervozni su igrači Liverpula.

84. minut - Šta je sada propustio Liverpul! Prvo je Roberto Firmino šutirao, a Ivan Rakitić skinuo loptu sa gol linije. Odbila se ona do Salaha koji sa pet metara pogađa stativu!

83. minut - MESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! KAKAV GOL SJAJNOG ARGENTINCA ZA 3:0! Pogodio je sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca. Nemoćan je bio Alison!

76. minut - GOOOOOOOL! MESIIIII! Sjajni Argentinac odlično se snašao. Šutirao je Suarez i pogodio prečku, ali se lopta odbila baš do strelca gola!

60. minut - Prva promena u Barseloni, umesto Kutinja u igri je Semedo.

59. minut - Ponovo Milner, ovoga puta bio je u još boljoj poziciji. Sjajna akcija gostiju, Mane je kroz noge propustio loptu Englezu, ali je ovaj šutirao pravo u golmana.

53. minut - Sjajna prilika za goste. Odlično je šutirao Salah, ali se ponovo istakao Ter Štegen.

47. minut - Prva prilika u nastavku za Liverpul, odlično je šutirao Milner, ali brani golman Barselone.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVEMENA! Uzbiljivih 45 minuta igre u Barseloni, domaćin vodi golom Suareza!

43. minut - Tražio je Kutinjo penal nakon duela sa Matipom, ali ništa od toga. Pokačili su se sada Suarez i Alison, ali je sve prošlo bez posledica.

41. minut - Odlično je Robertson zatvorio Mesija, ali je onda Milner telom ušao u Argentinca koji se našao na travi. Došlo je do manjih čarki, ali bez kartona.

38. minut - Udarac Džejmsa Milnera ka protivničkom golu, ali nije bilo potrebe da Ande ter Štegen reaguje.

35. minut - Odličan pas Hendersona do Manea koji nije uspeo da pogodi sa nekih desetak metara. Pobegao je odbrani Barselone, ali nije zahvatio loptu kako je želeo.

30. minut - Prete i jedni i drugi, ali odbrane reaguju u najbitnijim momentima.

27. minut - GOOOOOOOL! Luis Suarez se odlično snalazi i dovodi Barselonu u vođstvo!

24. minut - Prva promena u Liverpulu, zbog povrede Keita mora van terena, a u igri je Džordan Henderson.

18. minut - Loš faul Pikea na ivici kaznenog prostora nad Maneom. Nije bilo opasnosti nakon centaršuta Robertsona.

15. minut - Šutira Kutinjo, ali je to bilo preslabo za Alisona.

14. minut - Kakve probleme samo prave Mesi i Salah protivnicima. Dve sjajne solo akcije dvojice fudbalra, ali nije bilo udarca na gol.

3. minut - Krenuli su u napad i jedni i drugi. Prvo je Mohamed Salah bio u šesnaestercu gostiju, a onda se u dobroj prilci našao i Luis Suarez. Međutim, odbrane su reagovale.

1. minut - Utakmica je počela!

20.51 - Zanimljiv put su prešla dva večerašnja aktera polufinalne utakmice Lige šampiona. Virdžil van Dajk i Luis Suarez nakada su bili saigrači u Groningenu, a večeras će se naći na suprotnim stranama terena. Urugvajac je nosio i dres Liverpula.

 

 

20.36 - Ono što najviše brine Liverpul jeste upravo Lionel Mesi, ali "Redsi" u svojim redovima imaju čoveka koji je možda i utakmicu karijere odigrao upravo protiv večerašnjeg rivala. Radi se o štoperu Virdžilu van Dajku koji je u dresu Seltika imao sjajno veče u pobedi svog tima 2014. godine nad Barselonom sa 2:1.

20.31 - Lionel Mesi ima sjajan učinak protiv ekipa iz Engleske. Na 34 utakmice postigao je 24 gola, a prethodni susret igrao je protiv Mančester junajteda u četvrtfinalu.

 

 

20.25 - Jirgen Klop spremio je iznenađenje u startoj postavi jer će od početka meča na terenu biti mladi Džo Gomez, a nema standarnog Trenta Aleksandra Arnolda.

20.20 - Tu su i domaći fudbaleri koji 31 meč nisu poraženi na svom stadionu:

 

 

20.15 - Evo kako je izgledao dolazak fudbalera Liverpula na "Nou Kamp":

 

 

20.10 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom polufinalnom meču Lige šampiona između Barselone i Livepula. Dve ekipe u odličnoj formi čekaju najbitni duel u sezoni, a mnogi očekuju pravi spektakl od utakmice koja je nazvana "finalom pre finala". Pratite informer.rs i budite uživo u toku sa dešavanja na "Nou Kampu".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija