• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

17:10

(FOTO) NOVI DEČKO KIJE KOCKAR JE NEKADAŠNJI FUDBALER ZVEZDE! Bivši vezista crveno-belih smuvao najveću zvezdu rijalitija!

Fudbal

(FOTO) NOVI DEČKO KIJE KOCKAR JE NEKADAŠNJI FUDBALER ZVEZDE! Bivši vezista crveno-belih smuvao najveću zvezdu rijalitija!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, čiji je otac branio boje Partizana, smuvao je najveću zvezdu rijaliti programa u Srbiji. Miloš Dimitrijević navodno je u vezi sa Kijom Kockar

Miloš Čava Dimitrijević je sin legendarnog fudbalera Partizana i Dinama, Zorana Čave Dimitrijevića. Igrao je za Nant, Kjevo, Sidnej… Ima 34 godine, a poslednji klub za koji je nastupao je Sindej.

NISAM SE TRKAO SA LAVOM, ALI SAM MOŽDA BRŽI I OD NJEGA! Boaći o Benu, Pavkovu, trci sa "kraljem džungle", Ligi šampiona...

Popularni Čava nadimak je nasledio od oca, takođe nekadašnjeg legendarnog fudbalera koji je ponikao u Partizanu u kom je ukupno proveo deset godina računajući i dane u omladinskom pogonu. Zoran Dimitrijević potom je igrao za Kanzas Siti, Spartak, Dinamo Zagreb, Dižon, Briv i Valnes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet ???

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 5. Феб 2019. у 6:29 PST

 

Fudbaler je poznat i po svojoj vezi sa Dušicom Jakovljević, voditeljkom "Zadruge", ali se sada odlučio da promeni ploču.

Foto: Printscreen You Tube

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa dobro,možda se slože jer nađoše se fakultetski obrazovani ljudi.

Dexy

pre 4 godine

Našla vreća zakrpu,iz jednog realitija u drugi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija