• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

11:34

NE VOLIM DA ČISTIM, PEGLAM, KUVAM...Ovo je san svakog muškarca, zato Murinju obožava hotel!

Fudbal

NE VOLIM DA ČISTIM, PEGLAM, KUVAM...Ovo je san svakog muškarca, zato Murinju obožava hotel!

Podeli vest

Žoze Murinjo vraća se na "Old Traford", ali kao menadžer drugog kluba - Totenhema

Kaže da njegov povratak u Mančester nije u "zloj krvi", te da je sa svim upravama klubova do sada ostao u dobrim odnosima.

Pred meč Totenhema i Junajteda Posebni je pričao i o nekim drugi, privatnim stvarima. Novinare je konkretno zanimalo zbog čega Murinjo nije imao kuću u ovom gradu na zapadu Engleske.

MERIDIANBET PONUDA Najbolje kvote za derbi Liverpula i Murinjovo gostovanje Mančesteru

I MURINJU SU RUKE VEZANE! Eriksen već u januaru napušta Totenhem!

 

- Pa ja bih bio nesrećan da sam bio u svojoj kući. Morao bih da čistim, što ne želim, da peglam, ne želim, ne znam ni kako. Morao bih i da kuvam. Pržena jaja i kobasice, to je sve što umem da spremim. Ovako sam imao sjajan apartman u hotelu. Bio je to moj prostor. I nije bilo žurbe da posle nedelju dana moram da se iselim. Ne, sve je bilo moje. Tu sam se uselio, ubacio svoj TV, knjige, kompjuter. Bio je to pravi stan sa telefonskom linijom, stan "donesite mi kafe late" ili "ne želim da siđem na večeru, da li biste mi je doneli gore" - nasmejao je sve Portugalac.

Foto: reuters

 

Dodao je da mu je u Mančesteru bilo zaista lepo, ali da se neke stvari poput rada sa Polom Pogbom kog je sam doveo - nisu poklopile. I pored svega, Murinjo je poručio da ne dolazi "kao zlikovac" već samo kao trener koji sada želi da igra protiv Junajteda i pobedi ga.

- Vi na to gledate kao da je bilo juče, na pre skoro godinu dana. Sad sam u Totenhemu. Ako želite da pričamo o Junajtedu kao protivniku, to je u redu. A što se tiče moje prošlosti tamo, uđite u moju kancelariju i videćete na stolu nekoliko slikama iz mog perioda u Junajtedu i to je sve. Jedna sa finala Lige Evrope sa mojim sinom u Stokholmu i jedna iz finala Karabao kupa na kojoj sam sa peharom - objasnio je Murinjo.

(VIDEO) ČESTITAO MU JE ČAK I MURINJO! Za gol Totenhema najveće zasluge ima SKUPLJAČ LOPTI!

NE GUBE VREME! Bajern zakazao sastanak sa Poketinom posle Zvezde!

 


Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17