• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

10:34

SVI SU OTPISALI SRBINA, TRAŽE MU NOVI KLUB! Evo šta je Zidan REKAO O JOVIĆU, njegova je poslednja!

Fudbal

SVI SU OTPISALI SRBINA, TRAŽE MU NOVI KLUB! Evo šta je Zidan REKAO O JOVIĆU, njegova je poslednja!

Podeli vest

Luka Jović se nije ni našao u protokolu za derbi izmeđi Real Madrida i Baarselone, pa španski mediji bruje da je Srbin završio misiju na "Santiago Bernabeu"

Međutim, ako je suditi po poslednjoj izjavi Zinedina Zidana, Madriđani račina na Srbina. 

Zidan kaže da mu je drago što je Marijano Dijaz postigao gol u "El Klasiku", ali da Luka Jović ima prednost u odnosu na strelca drugog gola u nedeljnom velikom derbiju.

NE MOŽE BEZ PROBLEMA! Jović nije na Zidanovom spisku za utakmicu!

UĆUTKAO JOVIĆEVE KRITIČARE! Evo šta je Zidan rekao posle GOLČINE Srbina (VIDEO)

 

- Marijano je postigao gol i drago mi je zbog toga. Do sada mu nije bilo lako jer nije igrao mnogo ove sezone. Tu je Jovića koji je ispred njega. Svi su srećni zbog Marijana jer daje 100 odsto sebe na terenu. On je treći napadač u timu. Protiv Barselone je imao šansu i uradio je dobra posao - poručio je Zidan.

ŠPANCI BRUJE - LUKA JOVIĆ ODSVIRAO SVOJE U REALU! Srpski reprezentativac na izlaznim vratima, čeka ga sastanak sa Zidanom!

NEPRAVDA! Jović je "žrtva" Zidana! Španci tvrde da mu je Francuz poslao jasnu poruku!

 

Luka Jović je pod velikim pritiskom pošto je postigao samo dva gola ove sezone za 770 minuta provedenih na terenu, iako je prošlog leta plaćen 60 miliona evra.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17