• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2020

18:51

BOMBETINA! Sada je sve jasno! Legenda svetskog FUDBALA želi Jovića!

Fudbal

BOMBETINA! Sada je sve jasno! Legenda svetskog FUDBALA želi Jovića!

Podeli vest

Kao što je i najavljivano, srpski napadač i član Real Madrida Luka Jović, bizu je prelaska u redove Čelsija

Menadžer "plavaca" Frenk Lampard izrazio je želju u vezi transfera Jovića na "Stamford Bridž"!

UDARI NA LUKU NE PRESTAJU! Englezi unakazili Jovića, Srbina nazvali IDIOTOM!

 

 

Srpski napadač je na izlaznim vratima Reala, a to će pokušati da iskoristi upravi Čelsi, pošto je Lamaprdova prva želja upravo bivši golgeter Ajntrahta iz Frankfurta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 4 godine

Kladim se da taj decko slobodno moze da zavrsi svoju karijeru sto se tice velikih klubova i velike scene! Zapravo, on ce u Engleskoj pokusati kao i Markec i to ce biti kraj njegovog visokog leta! Nakon dve-tri godine vratice se u Zvezdu gde ce napokon moci da zaigra za svoj gusst. Da je odbrambeni igrac ,to bi vec bila reana sansa, ovako...,hm?! On je mnogo naivan i premlad da upravlja sopstvenim biznisom i karijerom. Ko mu je menadzer? Treba mu dati life-koucha da ga vodi (da se nasalim i u biznisu u spavacoj sobi!). Nazalost, tako je, ali bih veoma voleo da gresim jer bih zeleo da uspe na radost svih Srba i u korist naseg fudbala!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17