• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

00:00

HVALA VAM BRAĆO KINEZI! Stiže nova velika donacija u Srbiju!

Fudbal

HVALA VAM BRAĆO KINEZI! Stiže nova velika donacija u Srbiju!

Podeli vest

Kompanija "Linglong Tire", sponzor naše fudbalske Superligem uključila se u akciju pomoći našoj zemlji koja je trenutno paralisana usled širenja koronavirusa

U Srbiju ovih dana stiže 300.000 maski, 2.000 kutija sa medicinskom opremom i 10.000 testova za korona virus, i sve to od strane pomenutoe firme.

ČOVEK JE PRAVI CAR! Fudbaler Zvezde POMAGAO penzionerima, a onda je ovim rečima PODIGAO SRBIJU NA NOGE!

 

 

Hvala od srca!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija