• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

14:21

ŠOKANTNE OPTUŽBE! Fudbaler DROGIRAO TRUDNU ŽENU: Moja ćerka se borila dva sata, a onda je umrla!

Fudbal

ŠOKANTNE OPTUŽBE! Fudbaler DROGIRAO TRUDNU ŽENU: Moja ćerka se borila dva sata, a onda je umrla!

Podeli vest

Bivša devojke fudbalera Sautemptona Jana Valerija optužila ga je da je ubio njihovu kćerku

Ona je na Tvieru napisala da želi pravdu da ćerku, a potom post obrisala.

- Poslat mi je nalog u kojem stoji da ne smem govoriti o ovome, ali neću mu dozvoliti da se izvuče sa ovim bez da se pronađe pravda za njegovu kćerku. Novine će uskoro objaviti ovo, ne zbog pažnje, već zbog pravde moje kćerke. Jan i ja smo bili u kratkoj vezi koja je rezultirala trudnoćom krajem 2018. godine.

ZAPLAKAĆETE! Fudbaler poslao poslednju poruku tragično preminuloj devojci!

TUGA! NASTRADALA devojka fudbalera kad je bežala iz izolacije! Otkriveni jezivi detalji

 

Početkom 2019. godine zamolio me da abortiram i ja sam odbila. Kada sam bila u 20. sedmici trudnoće, Jan je putem interneta naručio pilulu za abortus i bez mog znanja je stavio u čašu vode koju mi je dao kada sam došla kod njega da razgovaramo o bebi.

Nakon što sam popila vodu priznao mi je šta je uradio, a ja sam počela da osećam bol. Imala sam hitno skeniranje koje je pokazalo defekte sa srcem moje kćerke koji pre uzimanja pilule nisu bili prisutni. Pilula za abortus se može koristiti samo do 10. sedmice trudnoće, što znači da ona nije ubila moju kćerku dok sam bila trudna, samo ju je učinila nezdravom i uzrokovala fatalne abnormalnosti njenog srca.

 

 

Kada se rodila njeni otkucaji srca su drastično pali, pokušavali su da je reanimiraju, ali nisu uspeli da pomognu njenom srcu. Dali su mi je u naručje, borila se preko dva sata, ali je na kraju umrla zbog komplikacija sa srcem.

Pre nego sam bila drogirana imala sam nekoliko ultrazvukova i svi su pokazali da je njeno srce bilo u redu. Međutim, nakon što me je drogirao pilulom za abortusom stvorio je velike probleme u trudnoći kao što su krvarenje i bol, a potom i kritični srčani problemi sa mojom kćerkom. Moja kćerka se zvala Hera, Jan nije prisustvovao njenoj sahrani, već se smejao u parku u Francuskoj kada je čuo za njenu smrt - napisala je bivša devojka fudbalera Sautemptona na  Tviter nalogu koju je nazvala "Pravda za Heru", prenosi Avaz.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17