• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

17:20

SRBIN DOVODI LJUBIMCA GROBARA U MOSKVU! Partizanovac blizu Rusije, 3.500.000 evra na stolu!

Fudbal

SRBIN DOVODI LJUBIMCA GROBARA U MOSKVU! Partizanovac blizu Rusije, 3.500.000 evra na stolu!

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić blizu je prvog pojačanja na klupi Lokomotive iz Moskve, a u pitanju je ljubimac navijača Partizana Stevan Jovetić

Naime, prema pisanju ruskog "Sport ekspresa", Moskovljani su uputili zvaničnu ponudu Jovetiću, a spemni su da izdvoje 3,5 miliona evra na godišnjem nivou. Uz to, ugovor bi bio potpisan na tri godine.

DOVOĐENJE SRBINA - NAJGLUPLJI POTEZ U ISTORIJI! Rusi pronašli "krivca" za dolazak Nikolića u Moskvu!

Podsećanja radi Monako je ostao bez mesta u Evropi, s obzirom da je šampionat Francuske prekinut. Ekipa iz Kneževine je napravila transfer listu, na kojoj nije bilo reprezentativca Crne Gore, ali s obzirom na veliko interesovanje Lokomotive koja će se u nastavku šampionata Rusije boriti za mesto u Ligi šampiona, jasno je da realizacija transfera nije nemoguća, naprotiv.

Foto: ap photo

Istovremeno, Marko Nikolić i Lokomotiva žela da angažuju hrvatskog internacionalca Milana Badelja, koji brani boje Lacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17