• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

18:29

(VIDEO) VARKA IBRE BACILA KOLAROVA PO BUREK! Srpski reprezentativac SKRIVIO penal, Zlatan neumoljiv!

Fudbal

(VIDEO) VARKA IBRE BACILA KOLAROVA PO BUREK! Srpski reprezentativac SKRIVIO penal, Zlatan neumoljiv!

Podeli vest

Fudbaleri Milana sastali se u gradskom derbiju sa ekipom Intera, a "rosoneri" već na startu duela imaju prenost od 2:0

Prvi gol na ovom meču viđen je nakon penala koji je izveo Ibrahimović. Šveđanin je šutirao, a Handanović odbio loptu na pravo nogu Zlatana koji je bio neumoljiv i doveo svoj tim u prednost od 1:0.

Prethodno je lucidni švedski golgeter sjajnom fintom "bacio po burek" srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova koji je pritom i skirivio penal.

Nedugo zatim na asistenciju Rafaela Leaoa, Ibrahimović je ponovo zatresao mrežu za prednost od 2:0!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straja

pre 3 godine

Onaj ko je odredio Kolarova da cuva Ibru....nije fudbalski strucnjak...a ni onaj koji ga forsira u srpskoj reprezentaciji.Kriv za oba gola....inace prosek mu je jedan gol po utakmici...istina i da da ponesto iz slobodnjaka otprilike na 10 utakmica 1!! DADADA to je KOMANDANT odbrane i "bezecovani" izvodjac slobodnjaka!!! Sic tranzit gloria!!!.... ali ima i slepih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17