• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

13:45

VOLIM KAD ME VREĐAJU, ŠTETA ŠTO NEĆE BITI 10.000 GROBARA! Lalatović pecka u svom stilu pred derbi!

Fudbal

VOLIM KAD ME VREĐAJU, ŠTETA ŠTO NEĆE BITI 10.000 GROBARA! Lalatović pecka u svom stilu pred derbi!

Podeli vest

Derbi meč 25. kola Superlige igra se u Humskoj gde Partizan dočekuje Vojvodinu

Imaju Novosađani pozitivan skor sa crno-belima u poslednje vreme, ali sada "parni valjk" ima impresivnu seriju trijumfa, a iza Vojvodine turbolentan period. 

Jasno je da se Nenad Lalatović neće tako lako predati, iako Vojvodina ima samo dva trijumfa u prethodnih pet kola.

Meč u Humskoj biće odigran pred praznim tribinama. Navikli smo na  vruće verbalne ratove između Nenada Lalatovića i grobara, pa trener Novosađana žali što će tribine biti prazne.  

Voša oslabljena
 

Biće Vojvodina značajno oslabljena u Humskoj.

„Sa Topićem, nećemo ništa da rizikujemo s njim. Nije zalečio lepo tu povredu. Nije to ništa strašno, mišić je. On je mlad, ambiciozan, ali da ne rizikujemo. Čović ne može da igra zbog kartona - kazao je Nenda Lalatović.

- Krivo mi je što neće biti barem 10.000 hiljada ljudi. Volim da igram pred njihovom publikom, iako oni mene vređaju, meni to ne smeta. Jer utakmica dobije na žaru, na borbi. Ja živim za takve utakmice, volim, inspirišu me, izvlače iz maksimum - kazao je Lalatovići dodao:

- Očekujem pravi derbi. Oni su zasluženo drugi, dolaskom Saleta Stanojevića, jednog od najboljih srpskog trenera, popravili su rezultate. Imaju 11 ili 12 pobeda u nizu. Uspeo je Stanojević da preporodi neke igrače i zato ga izuzetno cenim. Igraju dobar, kvalitetan, efikasan fudbal. Imaju sjajnu tranziciju, posle osnovnog pasa nastavljaju kretnju ka dubini. Osnovna ideja im je kad imaju loptu daju pas unapred. Da što pre dođu do završnice.

Foto: Starsportphoto

 

Posebno je Lalatović istakao Lazara Markovića.

- Drago mi je što se Lazar Marković, koga jako cenim, vratio u formu u kakvoj je bio kad je otišao iz Partizana. Takvi igrači prave razliku u domaćem fudbalu. Nećemo se braniti, pokušaćem da igramo na gol više. Naravno, videćemo, koliko će protivnik da nam dozvoli. Nemam razloga za strah kad vidim momke koje vodim. Oni će želeti osvetu zbog poraza u finalu Kupa. Pokušaće da dokažu da su bolji .

Utakmice Vojvodine i Partizana u poslednje vreme su bile vrlo efikasne.

- Bilo je devet golova u prethodna dva meča. Pokazali smo da ih se ne bojimo. Drago mi je što je finale bilo neizvesno, jedno od najboljih u 10-15 godina. Očekujem kvalitetnu utakmicu, ne znam koliko golova. Nadam se dobroj utakmici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17