• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2021

09:05

OVAJ NAM VIŠE NEĆE SUDITI! Arbitar koji je oštetio SRBIJU i razočarao UEFA, neće nas više NERVIRATI!

Fudbal

OVAJ NAM VIŠE NEĆE SUDITI! Arbitar koji je oštetio SRBIJU i razočarao UEFA, neće nas više NERVIRATI!

Podeli vest

Nemački sudija Feliks Brih (45) odlučio je da posle Evropskog prvenstva završi internacionalnu karijeru, tako da ga nećemo više gledati na mečevima reprezentacija, a ovo verovatno posebno raduje srpske navijače i reprezentativce

Nemac  Feliks Brih koji je Srbiju oštetio protiv Švajcarske (1:2) na Mundijalu saopštio je da ide u penziju!

Foto: Reuters

 

On je sudio pomenuti meč i potpuno je ignorisao očigledan penal nad Aleksandrom Mitrovićem, pa je čak odbio da se konsultuje i sa VAR tehnologijom. Ispostavilo se da je to bila jedna od retkih grešaka koja je viđena na Svetskom prvenstvu 2018, ali je za naš tim  imala katastrofalan ishod!  Našoj reprezentaciji sudio još samo meč protiv Hrvatske na "Marakani" (1:1), kada je isključio Josipa Šimunića zbog brutalnog starta!

Foto: Reuters

 

Poslednji meč karijere na internacionalnim takmičenjima bio mu je Italija - Španija, koji je rešen posle penala, dok je na prethodnom EP ukupno sudio pet mečeva.

Nastaviće da sudi mečeve u Bundesligi, a možda i u Ligi šampiona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija