• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

11:16

KULTNE IZJAVE BARDA ŽIVE! Znao je da nasmeje do suza, brutalno istinu saspe u lice, ali i da opsuje! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

KULTNE IZJAVE BARDA ŽIVE! Znao je da nasmeje do suza, brutalno istinu saspe u lice, ali i da opsuje! /VIDEO/

Podeli vest

Sportski trener i bivši jugoslovenski fudbaler Milan Živadinović preminuo je u 77. godini, a njegove čuvene izjave dugo će se prepričavati

Živadinović je uvel bio poznat po tome onoj staroj "što na umu, to na drugu, bio je bez dlake na jeziku.

Znao je da oplete po trenerima, fudbalerima, klubovima, a svi će ga pamtiti po čuvenoj izjavi "2:0 je najopasniji rezultat".

Ali, nije to sve. Prisetite se legendarnih izjava barda Žive, koji je znao i da opsuje.

 

 

Kada je pobeđena Kostarika na startu Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, pred meč sa Švajcarskom, Živadinović je uživo u programu televizije imao jedan lapsus. 

- Stalno tražimo da Kolarov izađe, međutim njegovo vraćanje nazad nije hitro, a niie ni mnogo zatvoreno od srednjih igrača... Šiptari su, ovaj, ahm... Švajcarci su jako brzi - rekao je tom prilikom. 

Crvena zvezda je pre dolaska Vladimira Milojevića na klupu dugo imala velikih probema u kvalifikacijama za Evropu. Dešavalo se da se ne prođu ni uvodna kola kvalifikacija.

- Pa možda i prođu, dva divlja protivnika. Ima tu dosta divljaka. Pa taj Šerif, Merif...Ti svi Moldavija, Mandalija, kako se sve zovu... Pa valjda ćemo pobediti prvaka Albanije!

Isticao je kako je u fudbalu previše novca i da igrači ne vrede onoliko koliko su plaćeni. To je jednom prilikom demonstrirao na pripmeru Vladimira Beare.

- Danas kad čujem ove da mi pričaju o milionima. U moje vreme Beara je došao u Zvezdu za jedan mantil i onaj gornji deo kuhinje.

 Zvezda je bila njegova velika ljubav i to nikad nije krio.

- Odbio sam Gadafija 1992. koji je nudio 250.000 dolara, i otišao u Zvezdu zato što mi je Cvetković rekao: "Majstore, Crvena zvezda je se*s, a lova je perverzija." Rekoh tada: "Ja volim se*s", u Zvezdi sam radio za 10 maraka i srećan sam bio zbog toga - rekao je Živadinović svojevremeno.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija