• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

12:43

KUĆA NAM SE RUŠI, NE MOŽEMO PO HALANDA! Situacija u BARSELONI sve gora i gora!

Tanjug

Fudbal

KUĆA NAM SE RUŠI, NE MOŽEMO PO HALANDA! Situacija u BARSELONI sve gora i gora!

Podeli vest

Barselona se na leto neće boriti za potpis Erlinga Halanda

Katalonski gigant poslednjih godina grca u dugovima, a na sve probleme unutar kluba nadovezala se i očajna forma trenutnih igrača Barselone. Ipak, pozitvne energije ne nedostaje, makar navijačima koji se nadaju ozbiljnim pojačanjima u naredna dva prelazna roka. 

Čini se da navijači neće biti zadovoljni kada pročitaju izjave potpredsednika Barselone Rafaela Juste u intervjuu za "Mundo Deportivo". Glavna tema bio je Erling Haland i njegova otkupna klauzula od "samo" 75.000.000 evra. 

- Videćemo šta će se sve izdešavati do leta i na kakva ćemo pojačanja moći da računamo. Moramo prvo da sredimo našu kuću, koju smo zatekli u ruševinama kada smo došli. Kada doteramo naše „domaćinstvo“, onda ćemo videti šta ćemo moći da uradimo, ne zanemarujući činjenicu da smo mi oduvek želeli Halanda, jer je jedan od najboljih igrača na svetu - rekao je Juste. 

Foto: Tanjug

Novinare je zanimalo da li je Barselona u stanju da zadovolji apetite Borusije, Halanda i njegovom menadžera Mina Rajole, a Juste je kategorično odbio tu mogućnosti. 

- Ne. Predsednik kluba i ceo Upravni odbor je konstatovao da je u prethodnom periodu načinjena potpuna katastrofa. Kupovani su fudbaleri bez ikakve svesti da li će sutra moći da budu plaćani i dug Barselone se tako samo povećavao. Uz ogromne plate koje su dodeljivane - objasnio je potpredsednik Barselone. 

Ipak, bolji dani za Barselonu uskoro bi mogli da stignu kada se od povreda oporave igrači koji imaju kapaciteta da pomognu klubu u teškim vremenima. 

- Kun Aguero se polako vraća u trening, Ansu bi trebalo uskoro da počne da radi, dok je Dembele takođe blizu povratka, ali mora se biti oprezan sa fudbalerima koji su duže vreme proveli na oporavku - podvukao je Rafael Juste. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17