• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

23:04

PETI VEZANI PORAZ ZA VILU! Armstrong rešio sve u Sautemptonu!

Tanjug/AP

Fudbal

PETI VEZANI PORAZ ZA VILU! Armstrong rešio sve u Sautemptonu!

Podeli vest

Fudbaleri Sautemptona savladali su Aston Vilu sa 1:0 (1:0) u 11. kolu engleske Premijer lige

Bila je Aston Vila apsolutni hit prethodne sezone u Premijer ligi, ali kao da je odlazak Džeka Griliša iz Birmingema potpuno uništio tim Dina Smita! Lavovi su vezali pet poraza, nalaze se u donjem delu tabele, a večeras su poraženi na Sent Merizu od Sautemtpona sa 1:0 (1:0). 

Sveci su katastrofalno počeli novu sezonu, ali nakon rezultatkse krize ekipa Ralfa Hazenhitla vezala je četiri utakmice bez poraza i stigla na sredinu tabele Premijer lige. 

Večeras je u Sautemtonu sve bilo rešeno posle samo 150 sekundi! Engleski napadač Adam Armstrong u trećem minutu utakmice savladao je Emiliana Martineza i postavio konačan rezultat 1:0. 

Nastavili su Sveci da prete u prvom poluvremenu, dobru šansu imao je i Stjuart Armstrong, potom je do gola mogao i Džejms Vord-Prauz, ali nije bilo sreće da Sautemton na vreme reši meč. Umalo u 52. minutu da budu kažnjeni za to. Emiliano Buendija je dobro šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je otišla tik pored stative. 

Poslao je nakon toga Hazenhitl na teren Lijanka Vojvodića koji je tokom leta stigao u Premijer ligu iz Torina, a Brazilac srpskih korena uspešno je zatvorio utakmicu i doneo nova tri boda Svecima. 

PREMIJER LIGA - 11. KOLO

Petak
Sautemton - Aston Vila 1:0 (1:0)
Armstrong 3

Subota
Mančester junajted - Mančester siti 13:30

Brentford - Norič 16:00

Čelsi - Barnli 16:00

Kristal Palas - Vulverhemton 16:00

Brajton - Njukasl 18:30

Nedelja
Arsenal - Votford 15:00

Everton - Njukasl 15:00

Lids - Lester 15:00

Vest Hem - Liverpul 17:30

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17