• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

15:41

OVO JE DOKAZ DA JE VLAHOVIĆU VRTOGLAVO PORASLA POPULARNOST! Srbin sve voljeniji, navijači ODLEPILI!

printscreen

Fudbal

OVO JE DOKAZ DA JE VLAHOVIĆU VRTOGLAVO PORASLA POPULARNOST! Srbin sve voljeniji, navijači ODLEPILI!

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović ne krije da je Juventus oduvek bio njegov prvi izbor u biranju nove sredine

Dušan Vlahović je totalni hit Serije A! Zaludeo je Italijane fenomenalnim partijama, golovima je zaustavljao dah navijačima, a onda je postao najskljuplji igrač u istoriji zimskog pelaznog roka ove zemlje!

Ne obožavaju samo navijači reprezentacije Srbije ubojitog napadača, on je i pre nego što je istrčao na teren u dresu Juvea, postao zvezda tog ginata!

Njegovi dresovi se i dalje prodaju u Firenci, a on je, iako već popularan, preko noći postao "duplo voljeniji"!

Samo dan pre nego što je postao igrač Juventusa, sjajnog ofanzivca je pratilo 565.000 ljudi na instagramu! Dakle, 28. januara je Srbin potpisao ugovor sa novim klubom, a danas ga prati tačno milion ljudi! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juventus (@juventus)

 

 Vlahović je na predstavljanju, između ostalog poručio:

- Pre nego što počnemo, želeo bih da se zahvalim Fiorentini i svim ljudima tamo, mojim saigračima iz mladog i prvog tima, sa kojima sam se borio do poslednjeg dana. Želeo bih da se zahvalim bivšem direktoru Korvinu, predsedniku Roku Komisu, svim trenerima koji su me podržavali ovih godina. I naravno, trener Italijano koji mi je mnogo pomogao. Želim mu svu sreću, kao i treneru Ćezareu Prandeliju koji me je 'otključao'. Hvala i Firenci, koja me je sjajno prihvatila kao mladog momka. Hvala i navijačima Fiorentine koji su me podržavali i kad mi je išlo dobro i kad nije - rekao je Vlahović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija