• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

11:32

KATASTROFALNE VESTI! Šanse da fudbaler preživi su minimalne! "Mozak mu radi 4 odsto"

printscreen

Fudbal

KATASTROFALNE VESTI! Šanse da fudbaler preživi su minimalne! "Mozak mu radi 4 odsto"

Podeli vest

Užasne vesti! Nekadašnji fudbaler Fredi Rinkon životno je ugrožen posle teške saobraćajne nesreće

Bivši igrač Real Madrida i reprezentacije Kolumbije  Fredi Rinkon  doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a kako prenose mediji trenutno je u kritičnom stanju.

Prema poslednjim informacijama "biće pravo čudo" ako se Rinkon izvuče iz ove situacije. Do nesreće je došlo u Kaliju kada je na njegov automobil naleteo autobus u velikoj brzini. Oba vozila su bila žestokom oštećena, a Kolumbijac je odmah po dolasku u bolnicu morao da bude operisan.

Male su šanse da preživi

Lekari su opisali da je njegovo stanje izuzetno ozbiljno, dok je bivši fudbaler i Rinkonov prijatelj Hamilton Rikard bio vrlo pesimističan u obraćanju novinarima.

- Ako i preživi, imaće puno posledica. Možemo samo da se molimo i čekamo -  rekao je nekadašnji igrač Midlsbroa.

Foto: printscreen

Fredi Rinkon

- Lekari su nam rekli istinu o njegovom stanju. Ako dobijemo dobre vesti, biće to pravo čudo. Fredi je u bolnicu primljen sa četiri odsto rada mozga, a operacija je trajala skoro tri sata -  rekao je Rikard.

Pojavio i uznemirujući snimak Rinkonove nesreće u kojoj se jasno vidi kakvim intenzitetom je njegovo vozilo bilo udareno.

 

Rinkon je za Kolumbiju nastupio na tri Svetska prvenstva od 1990. do 1998. godine, a za Real Madrid je nastupao od 1995. do 1997. godine.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17