• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2022

18:45

DAN POSLE OSVOJENE TITULE! Zvezda NAŠLA zamenu za Erakovića!

Starsportphoto

Fudbal

DAN POSLE OSVOJENE TITULE! Zvezda NAŠLA zamenu za Erakovića!

Podeli vest

Crvena zvezda ima prioritet u prelaznom roku da dovede bar dvojicu štopera, obzirom da je sve aktuelniji odlazak Strahinje Erakovića i Radovana Pankova

Za komandanta Zvezdine odbrane interesovanje je pokazao veliki broj klubova, ali bi trener Dejan Stanković i u napadu na Ligu šampiona voleo da u timu ima momka kome je ukazao čast da debituje u večitom derbiju.

Eraković je igrama skrenuo pažnju timova sa evropske scene, pa će na Marakani imati mnogo muka da ga zadrže u svojim redovima.

Pred odlaskom je i Radovan Pankov, čija se naredna destinacija pominje Turska, pa su u Ljutice Bogdana prinuđeni da već ovog leta angažuju bar jednog štopera.

Ne bi bilo iznenađenje, kako saznaje Informer, da jedan od njih bude Ranko Jokić, defanzivac Radnika, koji je u senzacionalnom remiju Surduličana na Marakani ostavio sjajan utisak.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov i Ranko Jokić u duelu

Reč je o igraču koji već tri sezone sa uspehom nastupa za superligaša iz Surdulice, a u tek završenoj sezoni je odigrao 33 utakmice za plavo-bele sa juga Srbije. Na poziciji levog štopera do sada je sakupio 70 nastupa za ekipu iz Surdulice.

Zanimljivo  je da je Ranko Jokić poznat čelnicima kluba sa Marakane, jer je u periodu od 2015. do 2019. bio član omladinske škole Crvene Zvezde.

Na osnovu platforme instat skaut za celu Superligu Srbije, Ranko Jokić zauzima prvo mesto po dobijenim defanzivnim duelima (devet osvojenih duela u proseku) i prvi je po dobijenim vazdušnim duelima na poziciji štopera u Superligi (5.7 po utakmici i 74% osvojenih vazdušnih duela).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17