• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

13:40

RUSI OTKRIVAJU! Zvezda i Partizan jure istog igrača! Jedan tim ponudio 500.000 evra!

Starsportphoto©

Fudbal

RUSI OTKRIVAJU! Zvezda i Partizan jure istog igrača! Jedan tim ponudio 500.000 evra!

Podeli vest

Brazilski defanzivac Rodrigao velika je želja večitih rivala - Crvene zvezde i Partizanba, prenose ruski mediji

Kako prenosi "Metaratings.ru", crno-beli su se navodno uključili u trku sa večitim rivalom. Ako je verovati Rusima  jedan od ova dva tima već poslao zvaničnu ponudu "tešku" pola miliona evra.

- Spremni su da ponude između dva i tri miliona evra za njega. Jedan od ta dva kluba je već poslao prvu ponudu od tri miliona evra - navodi se u tekstu.

Podsećaju da je prošle godine moskovski Spartak bio spreman da ga dovede, ali su se u opslednjem trenutku predomislili i doveli Maksimiiljna Korfija iz belgijskog Sent Trudena.

Foto: Starsportphoto

Rodrigao na meti Zvezde i Partizana

- Zvezda Rodrigaa vidi kao zamenu za Strahinju Erakovića za koga su interesovanje pokazali Zenit i Dinamo Moskva. Njegov ugovor sa ruskim klubom važi do leta 2023. godine. 

 

Rodrigao je za Soči ove sezone odigrao 31 meč u kojima je postigao tri gola i upisao jednu asistenciju. Problem za crveno-bele je taj što Brazilac ima važeći ugovor sa Rusima do 2023. godine. Mada je uveliko na arbitraži u pokušaju da dobije čiste papire zbog aktuelne situacije između Ukrajine i Rusije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija