• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

09:57 >> 22:33

TRANSFERI (8. JUN): Ajntraht ne da Kostića, Levandovski razgovarao sa Bavaracima

Fudbal

TRANSFERI (8. JUN): Ajntraht ne da Kostića, Levandovski razgovarao sa Bavaracima

Podeli vest

Počeo je letnji prelazni rok, a uz Informer.rs možete da pratite najnovije vesti, zanimljivosti, spekulacije...

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci. Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, posebno Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

23:12 - Iskusni francuski golman Stiv Mandada napušta Marselj ovog leta budući da je druga opcija među stativama, a Ren je spreman da mu ponudi utočište jer u klubu nisu zadovoljni Alfredom Gomisom!

22:32 - Madridska Marka javlja da je Mančester Junajted poslao prvu ponudu Barsleoni za Frenkija de Jonga!

22:01 - Filip Kostić dobio je ponudu za novi ugovor u Ajntrahtu iz Frankfurta!

21:36 - Bivši selektor fudbalske reprezentacije Austrije Franko Foda novi je trener ekipe Ciriha, saopštio je danas švajcarski klub.

21:09 - Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić rekao je danas da je razgovarao sa poljskim napadačem Robertom Levandovskim, koji želi da napusti bavarski klub. Popularni "Braco" saopštio je nemačkim medijima da će Poljak morati da ispoštuje ugovor koji ističe 2024. godine na leto. 

20:44 - Roma i Valensija su počeli pregovore o transferu Gonsala Gedeša! Šuška se da Španci traže oko 40.000.000 evra  za ofanzivca!

19:35 - Posle Partizana koji je tokom dana imenovao Iliju Stolicu za trenera, novog šefa stručnog štaba ima i Mladost iz Novog Sada.

Debitanta u Superligi, u premijernom učešću na elitnoj sceni, predvodiće Vladimir Buač koji stiže kao zamena za odlazećeg Ljubomira Ristovskog, sa kojim su Novosađani izborili istorijski plasman među superligaše.

19:25 - Njukasl je završio još jedno pojačanje, pošto je otkupio ugovor Meta Targeta od Aston Vile, pa sjajni levi bek ostaje na Sent Džejms parku. Svrake su za ovaj transfer iskeširali klubu iz Birmingema 15.000.000 funti.

 

 

Do sada je Njukasl potrošio preko 100 miliona funti za novajlije, a crno-belu opremu zadužili su Bruno Gimaraes, Kris Vud i Kiran Tripijer.

18:22 - Srpski fudbaler Aleksa Pejić potpisao je ugovor sa Rapidom iz Beča!

17:50 - Desni bek Rasmus Kristensen je prešao iz Salscburga u Lids!

17:11 - Dvojica srpskih reprezentativaca Filip Đuričić i Ivan Ilić bi mogli da postanu saigrači u Laciju.

15:12 - Bivši premijeligaš Čalton objavio da je potpisao ugovor sa novim trenerom. Novi trener je Ben Garner, bivši šef stručnog štaba Svindona.

15:03 - Radamel Falkao će i naredne sezone igrati za Rajo Valjekano pošto je španski klub odlučio da iskoristi opciju produžetka saradnje sa kolumbijskim napadačem, piše Marka.

14.46 - Britanski mediji tvrde da je Bajern ponudio 35 miliona evra Liverpulu za Manea,  to su uključeni svi potencijalni bonusi (7,5). Ali, Liverpul je odmah odbio ovu ponudu i poručili su Hasanu Salihamidžiću, sportskom direktoru Bavaraca, da je način na koji su im prišli ponižavajući, tako da je pitanje kako će se i kada pregovori oko transfera Manea nastaviti. Mane ima 30 godina i prošle sezone je postigao 23 gola za "redse". U klubu je još od 2016. godine.

14:43 -  Aleksandar Lakazet uspešno prošao lekarske preglede i da će sutra, kao što se pretpostavljalo, biti predstavljen na Lionovoj konferenciji za štampu, prenose francuski, ali i ostali svetski mediji.

14:27 - Menadžer Paula Dibale, Horhe Antun, u narednih 36 sati će imati sastanak sa upravom Intera na kome će biti definisani poslednji detalji prelaska Argentinca u redove Nerazura.

14:10 - Brzo su reagovali čelnici Voždovca nakon šoka koji ih je pogodio kada im je Aleksandar Linta rekao da odlazi u Radnik. Dan uoči početka priprema. Novi trener "Zmajeva" je Nebojša Jandrić.

 

 

14:06 - Napadač Sasuola Domeniko Berardi mogao bi karijeru da nastavi u torinskom Juventusu, prenose italijanski mediji.  Obeštećenje za napadača Sasuola iznosi oko 30.000.000 evra.

14:04 - Fudbalski klub Juventus pregovara sa Atletiko Madridom u vezi sa napadačem Alvarom Moratom i mogućnosti razmene u kojoj bi igrač crno-belih Mojze Kin prešao u španski klub. Morata je bio jedan od najboljih igrača Juventusa ove sezone, postigao je devet golova i imao je sedam asistencija u 35 utakmica u Seriji A i trener Masimilijano Alegri ne želi da ga izgubi.

13:52 - Geret Bejl, nekada jedan od najtraženijih fudbalera sveta, čija je karijera u velikom padu, jer poslednje dve godine gotovo da uopšte nije igrao za Real, sam se ponudio – Hetafeu.

Foto: Reuter/Pablo Morano

Geret Bejl

13:47 - Fudbalski klub Totenhem pregovara sa Interom o dovodjenju beka Alesandra Bastonija, preneli su danas britanski mediji.
Bastoni je u Interu od 2017. godine, a ove sezone odigrao je 44 utakmice.

13:40 - Kako pišu italijanski mediji, Felipo Falko, fudbaler Crvene Zvezde se nalazi na listi želja budućeg trenera Kaljarija Fabija Liveranija, sa kojim je više nego uspešno tokom dve sezone sarađivao u Lećeu.

13:35 - Federiko Bernardeski definitivno će napustiti Juventus. Fudbaler plaćen 40.000.000 Fiorentini pre pet godina blizu je dogovora sa Napolijem, pišu dobro obavešteni italijanski mediji.

13.10 - Šerif iz Tiraspolja saopštio je da se rastao sa trenerom Jurijem Vernidubom. Ukrajinski stručnjak se zbog političke situacije i rata sa Rusijom, vratio u domovinu, pa su u moldavskom prvaku zvanično objavili da je došlo do kraja saradnje.

 

 

Podsetimo, moldavski klub je ove sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona izbacio Crvenu zvezdu, pa priredio senzaciju u Madridu savladavši Real, koji je potom osvojio titulu prvaka Starog kontinenta, pobedom nad Liverpulom u finalu.

13.00 - Fudbaler Čelsija Markos Alonso izjavio je da bi voleo da nastavi karijeru u Barseloni, prenose španski mediji. Alonso (31) je ponikao u Realu, a 2010. je prešao u Bolton. On je potom igrao za Fiorentinu i Sanderlend, a u 2016. je stigao u Čelsi. Španski sportski list "Marka" navodi da je Barselona zainteresovana za fudbalera Čelsija.

12:58 - Adam Hložek već je predstavljen, a uskoro bi opremu Leverkuzena mogao da zaduži i Mihailo Mudrik. Krilnog fudbalera Šahtjora samo detalji dele od dogovora sa Bajerom. Cena transfera je 20.000.000 evra!

12.48 - Italijanski mediji sve više pišu o povratku Romelua Lukakua u Inter, koji ga je prošle godine prodao Čelsiju za 115 miliona evra. Belgijski napadač u londonskom klubu nije opravdao očekivanja. Menadžer Tomas Tuhel nema ništa protiv njegovog odlaska.

12:41 - ZVANIČNO! Dvogodišnji ugovor sa Totenhemom potpisao je golman Frejzer Forster. On je "Vart Hart Lejn stigao iz Sautemptona. 

 

 

12.20 - Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić produžiće ugovor sa Real Madridom na još godinu dana, preneli su hrvatski mediji. Modrić će ostati na "Santjago Bernabeu" do 30. juna 2023. godine.

 

 

12:05 - Lacio ponovo razmišlja o Filipu Đuričiću. Srpski fudbaler neće produžiti ugovor sa Sasuolom, što je dodatni plus za Klaudija Lotita. Đuričić može biti i potencijalna zamena za Sergeja Milinkovića-Savića, ako ode iz kluba jer se za SMS-a interesuju najveći klubovi Evrope.

12:02 - Zanimljiva vest stiže nam iz Argentine. Tamošnji TyC Sport piše da River Plejt pregovara sa Luisom Suarezom. Urugvajac je pri kraju ugovora sa Atletikom, a čini se da Simeone ne računa na njega za sledeću sezonu.

11.33 - Novi vlasnik Čelsija Tod Boli spremio je 200.000.000 evra Tomasu Tuhelu za pojačanja. Želi Matijsa de Lihta, a Mundo Deportivo piše da će "plavci "ići na sve ili ništa sa Žilom Kundeom. 

11.07 - Partizan mora da preseče i odluči ko će voditi ekipu nakon što je klub napustio doskorašnji trener Aleksandar Stanojević. Trenutno su u fokusu dva kandidata: Savo Milošević i Ilija Stolica, koji je u utorak bio u Humskoj i razgovarao sa čelnicima crno-belih, saznaje Informer.

Foto: Starsportphoto

Ilija Stolica i Savo Milošević

11.06 - Liverpul planira da dovede napadača Benfike Darvina Nunjeza, javlja "Tajms". Transfer Virdžila van Dajka na "Enfild" koštao je Liverpul 75 miliona funti, ali on preti da bude oboren. Benfika je spremna da proda svoj "dijamant" ali za 100 miliona evra, što je 85 miliona funti koliko Liverpul i želi da utroši na dovođenje dvadesetdvogodišnjeg golgetera.

 

 

11:05 - Dosadašnji ofanzivac Spartaka iz Subotice Lazar Tufegdžić novi je član CSKA iz Sofije. Ugovor je potpisan, a srpski fudbaler predstavljen na zvaničnoj strani bugarskih „armejaca“.

10.15 - Francuski fudbaler Pol Pogba dogovorio se sa Juventusom, a u torinskom klubu trebalo bi da godišnje zarađuje osam miliona evra, prenose italijanski mediji. "Korijere delo Sport" piše da je francuski fudbaler već prošao lekarske preglede u torinskom klubu.

Foto: reuters

Pol Pogba se vraća u juventus

09.55 - Renato Sančez pristao je na ponudu Milana vrednu 3.000.000 evra godišnje pa sada  šampion Italije mora da dogovori visinu obeštećenja sa Lilom, što bi trebalo da bude gotovo do kraja nedelje

09.54 - Crvena zvezda pravi tim za novu sezonu izazove ne samo na domaćem, već i na evropskom nivou. Već je stigao Kingsa Kangve, očekuje se angažovanje još barem dvojice stranaca (Osman Bukari i Mateo Kasijera), a traženi su još i Rodrigao i Edmund Ado. Upravo bi fudbaler Šerifa svojim dolaskom mogao da inicira odlazak nekoliko inostranih igrača iz Zvezde, a Sportski žurnal navodi da će klub birati između Adoa i ostanka Sekua Sanogoa.

09.53 - Pratite uz Informer.rs uživo dešavanja tokom letnjeg prelaznog roka! OVDE možete da se podsetite šta se dešavalo tokom utorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija