• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

08:52 >> 22:44

TRANSFERI ( 11. AVGUST)! POTPIS ZLATA VREDAN U ZVEZDI! Čelsi dovodi NAJSKUPLJEG defanzivca SVIH VREMENA! Sadik sve bliži novom klubu

Fudbal

TRANSFERI ( 11. AVGUST)! POTPIS ZLATA VREDAN U ZVEZDI! Čelsi dovodi NAJSKUPLJEG defanzivca SVIH VREMENA! Sadik sve bliži novom klubu

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

22.35 -Napoli i Verona imaju dogovor za Đovanija Simeonea. Formula je sledeća: 3.500.000 za pozajmicu i 12.000.000 evra za otkup, koji će postati obavezan ukoliko se Napolitanci kvalifikuju za Ligu šampiona ili ako dođe do određenog broja golova i nastupa, piše Đanluka di Marcio.

22.10 - Španski levi bek ne trenira više sa Čelsijem, čeka realizaciju transfera u Barselonu, potvrdio je Tomas Tuhel. Katalonci su registrovali skoro sve igrače, preostalo je samo da to učine i sa Žilom Kundeom tokom iduće nedelje, i mogu da se okrenu novim dolascima. Počev od Markosa Alonsa.

21.50 -  Raskinuo je Vilijan ugovor sa Korintijansom, pojasnio je i zašto.

- Razlog mog odlaska su pretnje koje sam dobijao, posebno one koje se odnose na moju porodicu. Nisam prestao da ih dobijam. Kad god je Korintijans gubio ili meni nije išlo, pretili su mojoj porodici i meni. Kada sam se vratio u Brazil, imao sam veliku želju da igram u Korintijansu, znao sam kakvi će biti zahtevi, da će biti kritika, ali nisam došao da bih dobijao pretnje. Ni ja, ni moja porodica - rekao je Vilijan.

21.20 - Najnovija ponuda Napolija za Đakoma Raspadorija iznosi 28.500.000 evra fiksno i još 6.000.000 kroz bonuse, piše Republika. Sasuolo ne popušta, traži 30.000.000 plus 5.000.000, ali dva kluba su sve bliže dogovoru.

20.55 - Dogovorio je Fikajo Tomori sa Milanom novi petogodišnji ugovor, a na San Siru će zarađivati 3.500.000 evra.

20. 20 -Pronašao je Lester zamenu za Kaspera Šmajhela. U pitanju je Aleksis Smit koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa "lisicama".

19.40 - Đanluka di Marcio piše da su Memfis Depaj i Juventus sve bliže dogovora.

Foto: Tanjug

19.30 -  Iz Krotonea u Kremoneze je stigao Đanluka Saro, koji je bio u Juventusovim mlađim kategorijama.

19:03 - Antonio Kandreva promovisan je kao novi fudbaler Salernitane. 

18:51 - Iako je Stefan de Fraj bio na izlaznim vratima Intera, Neroazuri su sada spremili novi ugovor sa holandskog štopera. Razlog je činjenica da mu za godinu dana ističe ugovor, a na Đuzepe Meaci nisu spremni da ga puste besplatno. 

18.15 - Roma još neće dovesti Andreu Belotija, taj transfer neće biti završen sve dok ne ode Eldor Šomurodov. Igrač Torina još uvek čeka

17.45 - Vest Hem je zagrizao za štopera Jakuba Kiviora i nudi Speciji 12.000.000 evra. Italijanski klub se premišlja, a za poljskog štopera raspitivao se i Milan.

17.30 - Pred plej-of za Ligu šampiona dobio je Trabzon veliko pojačanje, ugovor sa turskim šampionom potpisao je ofanzivni vezista Enis Bardi. Makedonac je iz levantea stigao na obalu Crnog mora u transferu vrednom 3.000.000 evra.

17:01 - Barselona pregovara sa Mančester junajtedom o sudbini Seržinja Desta. Još jedan đak Ajaksa nalazi se na meti Crvenih đavola od dolaska Erika ten Haga, a Katalonci za svog beka traže 20.000.000 evra. Ukoliko Amerikanac ode sa Nou Kampa, Barselona će reagovati i dovesti "jeftiniju" zamenu. 

16:49 - Partizan je zainteresovan da vrati Sejdubu Sumu, a glavnu ulogu u poslu mogao bi da ima novi trener Savo Milošević sa kojim je Gvinejac sjajno sarađivao u Humskoj!

16:08 - Milan i Vest Hem bore se za potpis talentovanog štopera Specije Jakuba Kivjora! Londonski tim je već ponudio 12.000.000 evra! 

15:50 - Sve je izvesnije da će Đovani Lo Selso karijeru nastaviti u Viljarealu. Đanluka Di Marcio prenosi da je Argentinac stiže na pozajmicu iz Totenhema sa opcijom otkupa. 

15:36 - Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je na konferenciji za medije da od transfera Markusa Rašforda u Pari Sen Žermen neće biti ništa. 

Foto: Reuters/Aap Aap

15:15 - Vest Hem je zainteresovan da dovede Memfisa Depaja iz Barselone!

14:51 - Danijel Vas iz Atletiko Madrida predstavljen je kao novo pojačanje Brondbija.

14:27 - Filip Kostić potpisao je ugovor s Juventusom do 2026. godine! Ajntraht će na ime obeštećenja dobiti 15.000.000 evra!

14:02 - Jirgen Lokadija novi je igrač iranskog Persepolisa. Stiže kao slobodan igrač nakon isteka saradnje sa nemačkim Bohumom.

13:45 - Francuski vezista Tijemu Bakajoko ponovo će na pozajmicu budući da u Čelsiju za njega nema mesta. Prema navodima italijanskih medija za njega su zainteresovani Monca, Milan, ali i Notingem Forest i sve su prilike da će vezista zadužiti opremu novo premijerligaša. 

13:20 - Desni bek Mančester sitija Isa Kabor nalazi se na radaru Marseja. Francuski klub želi da dovede francuskog defanzivca na pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora. 

12:58 - Mohamed Kamara bi mogao da zameni Aurelija Čuamenija u Monaku. Iako se činilo da bi vezista RB Lajpciga mogao put Lidsa, sve su prilike da će reprezentativac Malija u Kneževinu. 

Foto: Tanjug/AP

12:31 - Hakim Zijeh bi karijeru mogao da nastavi u Mančester junajtedu. Erik ten Hag želi Marokanca na Old Trafordu, a oni su već zajedno sarađivali u Ajaksu. 

12:08 - Žoze Murinjo želi da u Romu dovede Viktora Lindelova iz Mančester junajteda. Švedski štoper bi Vučicu mogao da košta oko 15.000.000 evra!

11:54 - Vest Hem je navodno ponudio 30.000.000 evra fiksno i još 5.000.000 kroz bonuse za Mateusa Nunjesa iz Sportinga!

11:35 - Agenti Ektora Beljerina ponudili su beka Barseloni!

11:24 - Kako javlja britanski Telegraf, pozajmica Kristijana Romera iz Atalante u Totenhem uskoro će biti pretvorena u trajni transfer. Pevci će platiti 41.000.000 funti... 

11:12 - Slovak Špalek stavio paraf na ugovor sa TSC-om.

10:59 Španci pišu da je nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik najbliži transferu u Hetafe.

10:44 - Strahinja Eraković potpisao je ugovor sa Zvezdom do 2026. godine!

Foto: printscreen

 

10:32 - Valensija je izgleda odustala pd brazilskog veziste Artura, jer ne može da ga priušti....

10:23 - Danijel Vas je propustio jučerašnji trening Atletika i zaputio se u domovinu, gde bi u narednim danima trebalo da završi transfer u Brondbi...

10:04 - Petanja, napadač Napolija stigao je na lekarske preglede pred potpis ugovora sa Moncom..

 

 

09:55 - Loša situacija za pojedince u PSŽ-u! Ukoliko ubrzo ne pristanu na transfere, Sveci će neke od svojih igrača poslati u rezervni tim, tačnije u petu ligu! Takva sudbina čeka Lejvina Kurzavu, Julijana Drakslera, Rafinja, Tilo Kerer, Idrisa Gej i Mauro Ikardi.

09:47 - Kako piše San Čelsi ima nameru da uz novac ponudi Romi i Kristijana Pulišića..

09:33 - Dejli miror je kasno sinoć objavio da je Pep Gvardiola završio posao oko dovođenja Srhija Gomeza iz Anderlehta, a kao opcija za Građane pominje se i Kiran Tirni iz Arsenala...

09:19- Sep van den Berg, mladi štoper Liverpula kog Jirgen Klop ne vidi u svojim planovima za novu sezonu na meti je nekoliko klubova iz Čempionšipa koji bi ga rado pozajmili...

09:01- Selektor Austrije Ralf Rangnik posavetovao je napadača Štutgarta Sašu Kalajdžića da ovog leta ni ne razmišlja o prelasku u Mančester Junajted...

Foto: REUTERS / Michael Dalder

 

08:53 -Kako piše Britanski Telegraf ukoliko Čelsi želi da dovede Veslija Fofanu moraće da obori rekord i učini ga najskuljim defanzivcem svih vremena! Rekorder je u ovom momentu Hari Megvajer, a Plavci bi morali da plate 80 miliona funti ili oko 95.000.000 evra...

08:52 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17