• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

08:55

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Vlahović na udaru navijača Rome, vikali mu da je CIGANIN!

Reuters

Fudbal

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Vlahović na udaru navijača Rome, vikali mu da je CIGANIN!

Podeli vest

Napadač Juventusa Dušan Vlahović opet se našao na udari navijača i sramnih uvreda sa tribina

Postigao je Dušan Vlahović fantastičan gol protiv Rome, što je naljutile navijače "vučice",pa su na primitivan način vređali Srbina, prenose italijanski mediji.

Uvrede za Vlahovića

U nekoliko navrata su se sa tribina čule užasne uvrede na račun Vlahovića, navijači Rome su skandirali "Vlahoviću, ti si cigan", što je zabeležio i delegat utakmice odigrane u Torinu. Prvi put se to čulo u 54. minutu, potom u 73. minutu utakmice.

Fudbalski savez Italije je ekspresno reagovao. Roma je kažnjena sa 15.000 evra zbog ponašanja navijača koji su osim pogrdnog skandiranja - gađali i navijače Juventusa.

 

 

Inače, ovo nije prvi put da srpski fudbaleri dobijaju ovakve uvrede u Italiji, pa bi Italijani trebalo da ozbiljnije porade na tome. Prethodno su i navijači Fiorentine i Atalante skanirali istu stvar Dušanu Vlahoviću, međutim njega to nije previše poremetilo, kao što nije ni protiv Juventusa kome je dao gol iz slobodnog udarca.

S druge strane, navijači Rome su zaboravili dok su vređali Vlahovića, da u redovima svog kluba imaju dvojicu srpskih fudbalera. Mile Svilar je čitav meč proveo na klupi, dok je Nemanja Matić počeo utakmicu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Ma kome oni to? Zar ima vecih cigana od njih pa im to niko ne spocitava.

Dzoni

pre 1 godinu

Hahaha taj fazon kao zabarski ganci prozivaju nekog :)

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17