• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2022

19:20

RONALDO JE BESAN KADA NE IGRA! Progovorio bivši saigrač!

Reuters/Carl Recine

Fudbal

RONALDO JE BESAN KADA NE IGRA! Progovorio bivši saigrač!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi izjavio je da bi Portugalac Kristijano Ronaldo trebalo da prihvati činjenicu da se više ne nalazi u vrhunskoj formi, prenose britanski mediji

Runi je igrao sa Ronaldom u Mančester junajtedu od 2004. do 2009. godine.

- Očigledno je da Ronaldo nije više igrač kakav je bio kada je imao 22 ili 23 godine. On to ne može lako da prihvati. Trener ima svoj plan za igru i uspeh, a očigledno je da to drugačije od onoga čemu se Ronaldo nadao. Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su dvojica najboljih fudbalera svih vremena, ali vreme čini svoje. Znam Ronalda, biće mu teško da sedi na klupi za rezerve - rekao je Runi.

Foto: Reuters

Vejn Runi


Ronaldo (37) je ove sezone odigrao devet utakmica za Mančester junajted, a postigao je samo jedan gol.

- Siguran sam da će, ako bude strpljiv, njegova šansa opet da dođe. Moraće da je iskoristi da bi isforsirao svoj povratak. Besan je kada ne igra, želi da bude na terenu. To je sasvim jasno. Međutim, da li je srećan nije uopšte pravo pitanje. Pravo pitanje je kakav je na treninzima i kakvog je raspoloženja. Ja bih rekao da dobro trenira i da je srećan u Mančester junajtedu - zaključio je Runi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija