• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2022

13:15

TOTALNI HAOS U STUDIJU ZBOG RONALDA! Portugalac posvađao legende! "On je ljudsko biće, ima mane, radili su gore stvari"

reuters

Fudbal

TOTALNI HAOS U STUDIJU ZBOG RONALDA! Portugalac posvađao legende! "On je ljudsko biće, ima mane, radili su gore stvari"

Podeli vest

Roj Kin, Geri Nevil i Džimi Flojd Haselnbajnk posvađali su se zbog Kristijana Ronalda koji je pre nekoliko dana napravio novi haosu u Mančester junajtedu

Ronaldo je napustio teren pet minuta pre kraja meča sa Totenhemom, odbio je da uđe u igru, a onda se pokupio i sam otišao sa klupe.

Portugalac je zbog ovog poteza izbačen iz tima, a radio je sa omladinskom ekipom do 23 godine. Roj Kin, Geri Nevil i Džimi Flojd Haselnbajnk  su osudili Portugalca, ali ga Kin najviše branio.

Kin brani Ronalda

- Dojadilo mu je. Ima 37 godina i hoće da bude najbolji na svetu. Gledamo ga iz nedelje u nedelju, tu je, on je ljudsko biće, ima mane, igrači su radili mnogo gore stvari u tom klubu - rekao je Kin,a potom pomenio menadžera Erika ten Haga i brazilskog fudbalera.

- Entoni je štrajkovao da bi otišao iz Ajaksa, sad Ten Hag priča o timskom duhu, pa i trener je napustio Ajaks i došao. Nije bio jedini igrač koji je otišao u svlačionicu, pravili smo i mi greške, pa su nas kažnjavali. Dešava se. On želi da nastavi da igra, ne branim ga za ponašanje, to ne bi trebalo da radi. Da igra više mečeva, davao bi golove, garantujem to. Sa njim na terenu osvajali bi više bodova. Pitali ste me, kažem vam, to mislim - jasan je bio Kin.

Foto: REUTERS/David Klein

 

U raspravu se umešao Nevil.

- Moraš da rešiš problem. Nije trener došao i pričao da je završena priča za Ronalda, samo je kažnjen. Kristijano je prošle godine imao incidente sličnog tipa i dok je bio Solskjer tu. Kada se ponaša tako ostavlja negativan utisak na ceo tim. Ne možeš da ga braniš za to što je otišao - vikao je Geri.

Haselnbajnk kaže da Ronaldo ne pokazuje ono šta treba.

- Kada igra, Mančester gubi utakmice kada je on tu. Ne može da nosi tim više. Ne može da bude više glavni igrač, ne može.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17