• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.09.2024

11:05

Srbija dobija opasnog golgetera! Vlahović upisao het-trik i izrešetao Italijane! (VIDEO)

FK Atalanta

Fudbal

Srbija dobija opasnog golgetera! Vlahović upisao het-trik i izrešetao Italijane! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Atlante U23 savladali su ekipu Triestine rezultatom 5:1, u okviru četvrtog kola italijanske Serije C. Najzaslužniji za trijumf svakako bio je srpski fudbaler Vanja Vlahović (18), koji je na pomenutom susretu upisao impresivan het-trik!

Bivši igrač Partizana je otvorio golgetersku seriju već u trećem minutu utakmice, a zatim je upisao još dva pogotka u 63. i 85. minutu, čime je obezbedio sebi i svom timu ubedljivu pobedu.

Vlahovićev sjajan učinak učinio ga je liderom na listi strelaca u A grupi Serije C, sa ukupno pet postignutih golova od starta sezone.

 

Zahvaljujući het-triku, 18-godišnji napadač je odneo loptu kući, baš kako tradicija nalaže.

 

 

Osim srpskog fudbalera, golove za Atalantu postigli su i defanzivac Simone Panada u 27, i Dominik Vavasori u 80. minutu susreta. Jedini gol za Triestinu upisao je Kristijan Durso u 34. minutu.

Trenutno, Atalanta U23 se nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova, dok je Triestina na 16. poziciji sa tri poena.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija