• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

28.10.2024

19:31

Bivši reprezentativac Srbije otišao u penziju! Nekadašnji igrač Zvezde, PSV-a i Olimpijakosa okačio kopačke o klin! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Bivši reprezentativac Srbije otišao u penziju! Nekadašnji igrač Zvezde, PSV-a i Olimpijakosa okačio kopačke o klin! (FOTO)

Podeli vest

Jagoš Vuković, iskusni srpski fudbaler, objavio je kraj profesionalne karijere u svojoj 36. godini, saopštio je IMT, poslednji klub za koji je nastupao.

Vuković, poznat po svojoj dugogodišnjoj i uspešnoj karijeri, nosio je dresove nekoliko klubova u Srbiji i inostranstvu, uključujući Crvenu zvezdu, Rad, PSV, Roda, Vojvodinu, Konjaspor, Olimpijakos, Veronu i Ćingdao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели FK IMT (@fk.imt)

 

- Naš bivši fudbaler Jagoš Vuković, koji je nosio dres IMT-a, zvanično je završio svoju igračku karijeru. Nakon dugogodišnje uspešne karijere, kako na domaćim tako i na međunarodnim terenima, Jagoš je odlučio da se penzioniše od profesionalnog fudbala. Zahvaljujemo mu na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu puno uspeha u budućim poduhvatima. Hvala ti, Jagoše, za sve nezaboravne trenutke - saopštio je IMT.

 U dresu reprezentacije Srbije upisao je osam nastupa, dok je za IMT odigrao ukupno 13 utakmica, od kojih je poslednja bila protiv Voždovca 18. maja ove godine. Klub mu se zahvalio na doprinosu i poželeo uspeh u budućim poduhvatima.

 

 

Veoma brzo se Vuković sam oglasio na svom Instagram profilu sledećemo porukom:

- Danas, posle mnogo razmišljanja, odlučio sam da zvanično završim svoju fudbalsku karijeru. Ova odluka nije bila laka, ali je pravo vreme da se okrenem novim izazovima i nastavim putem koji me čeka van terena. Bilo je to neverovatno putovanje – od prvih treninga kao dete, do profesionalnih utakmica koje su me vodile širom sveta, kao i prilike da igram za naš nacionalni tim Srbije. Ispunilo me je ogromnim ponosom i čašću što sam nosio dres svoje zemlje, predstavljajući našu boju pred milionima. Želim da se zahvalim svim saigračima, trenerima, navijačima, i, naravno, mojoj porodici i prijateljima. Vi ste bili moj vetar u leđa, inspiracija, i podrška kroz sve pobede i poraze. Iako se moj fudbalski put završava, radujem se novim izazovima u budućnosti! Hvala svima na podršci. Vidimo se na nekom novom terenu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set