• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTCG

02.04.2015

17:10

REPEŠA OCENUJE: Partizan je najjači, Zvezda favorit

Košarka

REPEŠA OCENUJE: Partizan je najjači, Zvezda favorit

Podeli vest

Crno-beli su sastavili tim ništa slabiji od prošlogodišnjeg, a crveno-beli su favoriti od prvog dana, rekao Jasmin Repeša, trener Cedevite

 

 

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša smatra da su u polufinalu plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana šanse za prolaz u finale - izjednačene.

Šef struke Zagrepčana, koji će se za mesto u finalu i za plasman u Evroligu igrati protiv podgoričke Budućnosti, ocenjuje da je Partizan na kraju sklopio najjači tim u takmičenju, ali da je Zvezda impresivno odigrala dosadašnji deo sezone.

Starsportphoto©
Jasmin Repeša

- Zvezda je favorit od prvog dana, ako gledamo budžet i partije koje je pružala, ali je i prošle sezone bila glavni kandidat za titulu. Mislim da je nezgodno za crveno-bele što igraju Evroligu iako su izgubili šansu za prolaz dalje, jer to takmičenje mnogo troši igrače, fizički i emotivno. Normalno je da će igrači davati sve od sebe kada igraju protiv Barselone, Reala i to će se sigurno osetiti - smatra Repeša.

Kada je Partizan u pitanju, trener Cedevite smatra da crno-beli još ne igraju kako bi objektivno mogli, u skladu sa kvalitetom tima.

- Crno-beli su se pojačali i na papiru napravili najjaču ekipu: Akojon, Tepić, Milosavljević, Pavlović, Mačvan, to je sjajan tim, ništa slabiji od prošlogodišnjeg. Partizan još ne igra kako može, ali polufinalni duel je večiti derbi koji uvek ima specifičnosti, pa je teško davati bilo kakve prognoze. Zvezda je favorit, ali to ne mora ništa da znači - smatra Jasmin Repeša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija