• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

13:27

TIM ISPRED SVEGA! Jokić: Tripl-dabl? Ma, to mi ne znači ništa!

Košarka

TIM ISPRED SVEGA! Jokić: Tripl-dabl? Ma, to mi ne znači ništa!

Podeli vest

Debi Nikole Jokića u plej-of utakmicama ostao je u senci poraza Denvera od San Antonija. Jeste Srbin ostvario tripl-dabl učinak, ali to nije bilo dovoljno za trijumf

Novinare je zanimalo koliko mu ju drago zbog tripl-dabl učinka.

- Ništa mi to ne znači, da budem iskren. Ovo je samo još jedna utakmica, nije bitno što je prva u plej-ofu - rekao je Jokić.

On je objasnio zašto je njegov tim poražen.

- Stvarali smo prilike za otvoren šut, ali nismo uspevali da pogodimo. To je bio najveći problem. Bila je teška utakmica od početka. Znali smo da će biti tako jer je uvek tako protiv njih. Nisu nas iznenadili, to mogu da kažem. Jednostavno, nismo pogađali - objasnio je Jokić.

(VIDEO) SRBINOV PLEJ-OF DEBI! Jokić tripl-dablom ušao u istoriju, ali "Ludi Srbin" trlja ruke!

Nikola jeste ostvario solidan učinak, ali navijači Denvera od njega traže da šutira što više u nastavku serije. San Antonio će biti tvrd protivnik, na Jokiću je da pokrene svoj tim, ništa još nije izgubljeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija