• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

13:52

TENZIJE SE NE SMIRUJU! Sportski direktor Budućnosti: U "Morači" nije bilo ni 10% uvreda od onih u "Pioniru"

Košarka

TENZIJE SE NE SMIRUJU! Sportski direktor Budućnosti: U "Morači" nije bilo ni 10% uvreda od onih u "Pioniru"

Podeli vest

Sportski direktor podgoričke Budućnosti Gavrilo Pajović izjavio je da je neprijatno iznenađen uvredama koji su navijači Crvene zvezde izrekli na račun njegovog kluba u protekle dve utakmice u Beogradu

Pajović je čestitao Zvezdi na zaslužene dve pobede, ali nije mogao da se ne osvrne na nesportska dešavanja koja su u petak i nedelju viđena u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Dugo sam u Pioniru, bukvalno 30 godina, ali nikada to nije bilo kao sada. Tako je bilo na prvom, a naročito na drugom meču. Takav vid mržnje prema našoj ekipi, šampionu ABA lige, učesniku Evrolige koji dolazi iz Crne Gore. Mislio sam da to ne može da se desi. Nazivani smo Šiptarima, Turcima... Niko iz naše familije bliže nije ostao pošteđen psovki. Bukvalno od cele dvorane. To je nešto što mora da zabrinjava. O pljuvanju igrača i stručnog štaba da ne pričam - rekao je Pajović za crnogorske medije.

ZVEZDA BRUTALNO ODGOVORILA REPEŠI! Sa Malog Kalemegdana poručili Hrvatu da se malo bolje informiše!

Kako je naveo, ono što je viđeno u Podgorici u finalnoj seriji ABA lige nije ni blizu onoga što se dešavalo u Beogradu krajem prošle nedelje.

- Učestvovao sam u Evroligi kao igrač, sada kao funkcioner, sportista sam, a ko piše saopštenja taj nije sportista. To niko nije mogao da očekuje. Prošle godine smo osvojili ABA ligu u Morači, gde nije bilo ni 10 odsto onoga što je bilo u Pioniru. Nisam se nadao ni da pola toga može da bude - rekao je Pajović.

JA DAJEM, A ČOVIĆ UZIMA OD KOŠARKE! Bokan udario na predsednika Zvezde i objasnio razliku između njih dvojice!

On je najavio potpuno drugačiju atmosferu u Podgorici verujući da se serija može ponovo vratiti u Beograd.

Drugačija će atmosfera da bude pred našom publikom, pobeđivali smo evropskog prvaka Real, Barselonu, CSKA. Možemo da se vratimo, ali biće teško da se vrati karakter kod igrača. Lepo bi bilo da u Morači ostvarimo dve pobede, pa da se u petoj utakmici odluči prvak ABA lige - rekao je Pajović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

GOSPODO, PA DAJTE MALO O IGRI, O KOŠARCI. TU STE POTUČENI DO NOGU. MANITE PUBLUKU. KO VAS TERA DA UMESTO DA IGRATE VI VODITE KONFLIKT SA NJIMA I DOBIJETE ŠTA STE TRAŽILI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija