• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

13:05

ŠTA SE DEŠAVA SA KALINIĆEM? Turci provalili seks aferu, košarkaš se odlučio na nepopularan korak!

Košarka

ŠTA SE DEŠAVA SA KALINIĆEM? Turci provalili seks aferu, košarkaš se odlučio na nepopularan korak!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Kalinić došao je u centar pažnje nakon pojavljivanja eksplicitnog snimka na internetu gde se vidi kako masturbira u kameru

Istog dana se košarkaš oglasio na Tviteru, ali i izdao saopštenje u kome je naveo da mu je neko objavio snimak bez prethodnog dogovora i da se oseća prilično loše zbog toga.

OGLASIO SE I KALINIĆ POSLE KOMPROMITUJUĆEG SNIMKA! Srbin se žestoko kaje zbog ove gluposti!

(ŠOK VIDEO) "RUČNI RAD" NIKOLE KALINIĆA PRED KAMEROM?! Ili je Kalina stvarno prolupao, ili je ovo najbolja montaža svih vremena!

Samo dan kasnije, reprezentativac Srbije i košarkaš Fenerbahčea je izbrisao Tviter nalog, što ne bi bilo toliko neobično da nije reč o prilično aktivnom korisniku ove društevene mreže.

Očigledno da nije mogao mnogo da izdrži od silnih poruka koje su mu stizale tokom utorka kada se u javnosti pojavio snimak koji duboko zadire u njegovu privatnost.

I dok je uglavnom bilo reči o porukama podrške, neretko su se zbijale i šale na račun srpskog košarkaša, a jedna od njih je išlatoliko daleko da mu je predloženo da potpiše ugovor s pornografskim portalima, Pornhabom ili Brejzersom.

 

Inače, Kaliniću su i dalje ostali aktivni Fejsbuk i Instagram.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sportista

pre 4 godine

Zaista ne znam koji epitet Kalinić zaslužuje i koji bi bio primereniji - idiot, kreten, budala bez mozga ? Nadam se da će dobiti trenutni otkaz u Feneru i da neće dobiti novi ugovor nigde, zaslužio je da bude uništen ...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17