• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2019

20:51

HRVATE PONOVO ISPALIO AMERIKANAC! Došao u Zadar, odradio par treninga i krenuo u potragu za novim klubom!

Košarka

HRVATE PONOVO ISPALIO AMERIKANAC! Došao u Zadar, odradio par treninga i krenuo u potragu za novim klubom!

Podeli vest

Prošle sezone svi su se iznenadali neverovatnom pričom iz košarkaškog kluba Zadar kada je Glen "Bejbi" Dejvis došao u Hrvatsku i nakon samo desetak dana odlučio da napusti ekipu. Nešto slično desilo se ABA ligašku i ove godine

Dejvis je prošle sezone pompezno najavljivan kao veliko pojačanje, a nekadašnji šampion NBA lige sa Bostonom je zaista i došao, odradio nekoliko treninga sa ekipom i otišao.

PARAHUSKI POTPISAO! Nekada je bio Partizanov dželat sada je stigao u Humsku!

Vroten nije praktično ni dolazio. Samo je dogovorio saradnju, a Zadar je već najavio dolazak svog novog igrača i onda se Amerikanac predomislio i otišao na pregovore u poljski Anvil?

Bivši igrač Memfisa i Filadelfije je odlučio da zbog bolje finansijske ponude ode u Poljsku. Postavlja se i pitanje obeštećenja jer postoje uslovi pod kojima Vroten može nazad u NBA, a pod kojim u neki evropski tim.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija