• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2019

18:24

DOBRO JE DA SMO DOBILI, ALI... Selektor Srbije zna šta treba korigovati u igri naše reprezentacije!

Košarka

DOBRO JE DA SMO DOBILI, ALI... Selektor Srbije zna šta treba korigovati u igri naše reprezentacije!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Italiju u prvom meču na pripremnom turniru u Šengjanu pred start Svetskog prvenstva, ali igra u završnici utakmice svakako da je zabrinula Aleksandra Saleta Đorđevića

Selektor naše reprezentacije zadovoljan je samo pobedom, a li zna šta treba korigovati u igri "orlova".

OPOMENA ZA "ORLOVE" U PRAVO VREME! Srbija ponovo dobila Italiju, ali Saleta će boleti glava zbog VELIKOG PADA!

- Posle dana početne aklimatizacije, imali smo tridesetak minuta dobre košarke, imali smo jedan period od šest-sedam minuta bez reakcije u četvrtoj četvrtini, gde smo dopustili da se reprezentacija Italije vrati u igru. Celo drugo poluvreme nismo imali unutrašnju igru, to mora da nam bude snaga, ono na čemu smo insistirali i na čemu smo radili - rekao je Ðorđević za sajt KSS-a.


Prema njegovim rečima, ekipa je u drugom poluvremenu igrala pogrešno.

- Na kraju dobra pobeda, uvek je bolje kad se dobije utakmica. Međutim, idemo dalje, još nas čeka puno toga, da, pre svega, dođemo fizički do određene forme, jer su svi igrači noćas jako slabo i jako loše spavali, možda se i to osetilo u ovoj utakmici, što je sasvim normalno. Zato smo i došli ovako rano u Kinu i polako idemo korak po korak ka nekoj formi - poručio je selektor.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17