• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.12.2021

16:34

ĐOKOVIĆ PRED MEČ SA PODGORIČANIMA! Budućnost je favorit, ali mi imamo jednu prednost

Starsportphoto

Košarka

ĐOKOVIĆ PRED MEČ SA PODGORIČANIMA! Budućnost je favorit, ali mi imamo jednu prednost

Podeli vest

Košarkaš Borca iz Čačka Radovan Ðoković očekuje da se tim pokaže u najboljem svetlu u duelu protiv Budućnosti u ABA ligi

U 13. kolu ABA lige ekipa Marka Marinovića u dvorani kraj Morave dočekaće Budućnost u ponedeljak od 18 sati.

- Budućnost je favorit u narednom meču, to je sigurno. Ali igramo kod kuće, tako da ćemo se potruditi da ispravimo sliku iz utakmice sa Crvenom zvezdom. Za pripremu meča protiv Budućnosti na raspolaganju smo imali 10 dana, što je dovoljno. To je prednost igranja u samo jednom takmičenju. Zbog toga se nadam da čemo se pokazati u što boljem svetlu. Daleko od toga da pretim, ali verujem u dobru partiju ekipe - rekao je Ðoković za klupski sajt.

Čačanima ovaj meč dolazi posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde 109:62 u prethodnom kolu, a susret sa crveno-belima bio je prvi za Radovana Ðokovića nakon višemesečne pauze.

- Na utakmici protiv Crvene zvezde smo izgledali stvarno loše. Ostavlja gorak ukus da smo bili gori od rivala u svakom segmentu igre. Taj poraz boli kako nas, tako i naše navijače. Ali moramo zaboraviti taj poraz i okrenuti se novim izazovima. Trener je posle meča sa Crvenom zvezdom izjavio da je jedina pozitivna stvar u toj utakmici bio povratak na parket Dude Sanadzea i mene. Što se mene tiče, i te kako mi je značilo da posle 10 meseci odigram nekoliko minuta na terenu. Naravno, strah je bio prisutan, ali to je bilo očekivano. Tako da je, barem iz mog ugla, to bilo pozitivno u meču u Beogradu - zaključio je Ðoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRENER FMP PRED ZVEZDU! Igra najbolju košarku!
Košarka

TRENER FMP PRED ZVEZDU! Igra najbolju košarku!

Zahvaljujući izvanrednim rezultatima koje smo napravili u prvih 12 kola, obezbedili smo lepu priliku da u naredna dva meča sa jednim od najboljih timova u ABA ligi odigramo rasterećeno i sa velikom željom da se široj košarkaškoj javnosti predstavimo u što boljem svetlu, rekao je trener FMP-a Nenad Stefanović pred duel sa Crvenom zvezdom.

25.12.2021

12:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17