• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

10:32

BIĆE NEZADOVOLJNIH! ABA odredila sudije za 3. meč Partizana i Zvezde!

Starsportphoto

Košarka

BIĆE NEZADOVOLJNIH! ABA odredila sudije za 3. meč Partizana i Zvezde!

Podeli vest

ABA liga je objavila imena sudijske trojke koja će deliti pravdu na 3. meču finalne serije između Partizana i Crvene zvezde (sreda, 20.30)

Matej Boltauzer, Uroš Nikolić i Milan Nedović sudiće treći meč finala plej-ofa ABA lige između košarkaša Partizana i Crvene zvezde, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.
Ova utakmica je na programu sutra od 20.30 časova, a delegat će biti Milan Krneta.


Crvena zvezda u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede, vodi sa 2:0, a domaćin u trećem meču biće Partizan.

Foto: Starsportphoto

 



Inače,  Partizan i Crvena zvezda su zatražili ekspertizu od sudijske komisije regionalne ABA lige zbog arbitraže na drugom meču finala plej-ofa, koji su dobili "crveno-beli" sa 85:81.

Uoči sutrašnjeg meča, predsednik Partizana Ostoja Mijailović poručio je navijačima da bodre svoj tim sportski.

Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana NIS. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana - naglasio je Mijailović i dodao:

- Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju - poručio je predsednik crno-belihU saopštenju, Partizan apeluje na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne.

Foto: Starsportphoto

 

Nebojša Čović ističe da se sada "relaksira atmosfera" i da će se truditi da sve bude normalno, koliko može da bude normalno.

Relaksiramo atmosferu, rezultat je 2:0 za Zvezdu. Trudićemo se da sve bude normalno koliko god može da bude normalno, a neka ljudi gledaju i neka vide šta se i kako događa. Dobre su utakmice bile, dobri timovi, dobri treneri, igrači dosta dobro odigrali, ono što mene jako raduje jeste da su naši domaći igrači baš dobro igrali - kratko je poručio Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17