• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

11:27

MILICA DABOVIĆ U ŠOKU ZBOG TEA: Mora da bude tu, bar na klupi! Neće nas ovo poljuljati, kada se NALJUTIMO HOĆEMO VIŠE, JOŠ, SVE...

printscreen

Košarka

MILICA DABOVIĆ U ŠOKU ZBOG TEA: Mora da bude tu, bar na klupi! Neće nas ovo poljuljati, kada se NALJUTIMO HOĆEMO VIŠE, JOŠ, SVE...

Podeli vest

Milica Dabović, biša košarkašica, nosila je dres reprezentacije Srbije, vodila ekipu kao kapiten do najvećih uspeha, šokirana je odlukom selektora Svetislava Pešića, koji se odrekao pomoći Miloša Teodosića

Selektor Srbije Svetislav Pešić odlučio je da dugogodišnji kapiten Teodosić ne bude deo reprezentacije pre nego što su "orlovi" odigrali ijedan pripremni meč pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i šampiona Evrope.

Milica Dabović u šoku

Nakon Stefana Markovića, podršku su pružili saigrači Nikola Kalinić i Nemanja Nedović, kao i Milica Dabović.

- Ne znam šta bih vam rekla! Iznenađena sam - rekla je Milica Dabović za Informer.rs i nastavila:

Foto: Reuters

Milica Dabović uz Miloša Teodosića

- Znate da ja uvek imam reakcije na takve stvari. Jednostavno, sad sada iznenađena. Šokirana sam da tako eliminišeš jednog kapitena, igrača, čoveka... Ali, ne znam ni sama šta je u Pešićevoj glavi! Ne znam! Žao mi je što Teodosić neće biti u reprezentaciji.

Teo je dobio podršku saigrača, Nedovića i Kalinića. Možda bi ova odluka mogla da poljulja atmosferu u ekipi.

- Ne verujem, ali biće neobično bez takvog genijalca. Srbija ne gubi ovim potezom. Mi smo takvi, kada se naljutimo mi hoćemo više, još, sve... Videćemo šta će biti. Za mene je Teodosić genijalac. Taj čovek treba da bude tu, pa makar na klupi da sedi, ako već Pešić želi šansu da pruži mlađima.

Pominje se navodni sukob sa selektorom, čak je i Nikola Jokić uvučen u priču.

- Ne mešam se u to! Jednostavno, Teodosić će nedostajati - zaključila je Milica Dabović.

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

Navodno, nije bilo nikakvog sukoba, a jedini razlog zbog kojeg je Pešić odlučio da otpiše Teodosića jeste to što mu se ne uklapa u koncepciju tima i to mu je i saopštio tokom dana. Međutim, i dalje je misterija zašto se Pešić odrekao Teodosića. Zvanične potvrde Košarkaškog saveza Srbije nema, a moralo bi da usledi obrazloženje krajnje iznenađujuće odluke da dugogodišnji kapiten otpadne u ranoj fazi priprema nacionalnog tima. Nema nagoveštaja da se radi o povredi! Takođe, Teo je iako u poznim igračkim godinama imao odličnu klupsku sezonu u Virtusu. Osvojio je Evrokup i bio MVP finalne utakmice ovog takmičenja.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Getsbi

pre 1 godinu

Zbog čega penzija u 65. ne važi za sve? Imamo hirurge kojima se tresu ruke i selektore reprezentacije kojima se trese mozak. Šovek ima bez malo 73 godine. Trebalo bi da šeta parkom a ne da donosi odluke od ovolike važnosti po srpski sport.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija