• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2022

21:28

RADONJIĆ PROGOVORIO O ZVEZDI I ŽELJKU OBRADOVIĆU! Otkrio nepoznate detalje! (VIDEO)

printscreen

Košarka

RADONJIĆ PROGOVORIO O ZVEZDI I ŽELJKU OBRADOVIĆU! Otkrio nepoznate detalje! (VIDEO)

Podeli vest

Doskorašnji trener Crvene zvezde a sadašnji Panatinaikosa, Dejan Radonjić, govorio je o srpskom klubu i tome šta mu je Željko Obradović poručio prilikom potpisa za PAO

Košarkaški stručnjak Dejan Radonjić, ispričao je za Eurohoops koliko mu je bilo potrebno da donese odluku da dođe u giganta iz Atine.

- Nekoliko dana mi je bilo potrebno! Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom, dobio ponudu Panatinaikosa, posle čega sam došao ovde.

Upitan  zašto je napustio klub sa Malog Kalemegdana, Radonjić kaže:

- Vidite, kada se završila sezona razgovarao sam sa njima…Uostalom meni je istekao ugovor, stigao je poziv od Panatinaikosa, svaka mogućnost je bila na stolu, ali sam ja kroz par dana odlučio da to bude PAO.

Cilj Panatinaikosa nije mogao da definiše.

- Mislim da u ovom trenutku nije pravi tajming da govorimo o konačnom cilju. Nisu svi igrači u treningu, nisu nam svi ni bili dostupni tokom priprema. Želimo da potpišemo još jednog visokog igrača. Mislim da bi bilo najbolje da o ovome govorimo posle par mečeva, kada svi budemo na okupu i vidimo na čemu smo. I dalje smo na tržištu.

Bivši trener crveno-belih se posle potpisa za grčki klub video i sa Željkom Obradovićem.

- Video sam se sa njim u Antaliji posle potpisa ugovora. Čestitao mi je i poželeo sve najbolje u novom klubu - rekao je Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17