• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

05:56

Bogdan izrešetao Čikago, ali uzalud! Samo dva poena Micića (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

NBA

Bogdan izrešetao Čikago, ali uzalud! Samo dva poena Micića (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Bogdanović igra u strašnoj formi! Opet je bio jedan od najboljih u ekipi Atlante, koja je nažalost poražena od Čikaga sa 136:126.

Kapiten reprezentacije Srbije bio je najefkasniji u redovima svog tima. Nije ni bio na parketu predugo, 26 minuta, ali je to bilo dovoljno za 28 poena, dva skoka i četiri asistencije.

Posebno je bio raspoložen u šutu za tri poena, pogodio je šest trojki iz 10 pokušaja, a ukupno je iz igre šutirao 11 od 16. Trej Jang je ubacio 19 poena i imao 14 asistencija, dok je DeAndre Hanter uz 23 poena imao i 6 skokova.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

S druge strane, Čikago su predvodili Demar Derozan i Ajo Dosumu sa po 29 poena, a odličnu partiju imao je i Nikola Vučević, reprezentativac Crne Gore, koji je uz 24 poena imao i 11 skokova.

 

 

Atlanta u narednom meču gostuje Šarlotu 15. februara od 01.00, a to će biti duel i dva srpska reprezentativca, jer je nedavno Hornetse pojačao Vasilije Micić, posle trejda iz Oklahome.

Vasa je na debiju za Hornetse zabeležio sjajnu partiju uz 18 poena, ali noćas protiv Indijane nije blistao. Šarlot je slavio sa 111:102, a srpski as je za 21 minut na parketu dao je dva poena, uz četiri asistencije i tri skoka. U poraženom sastavu Majls Tarner je imao 22 poena.

Najefikasniji u pobedi bio je Grent Vilijams sa 21 poenom, a Majls Bridžis je dodao 20 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

 

 

 

 

Trener Toronta Darko Rajaković neće pamtiti meč protiv San Antonija jer su Sparsi slavili sa 122:99. Svet je video još jedno neviđeno izdanje Viktora Vembanjame.  Za manje od 29 minuta je imao 27 poena, 14 skokova i čak 10 blokada, a imao je i pet asistencija.

Filadelfija je bez  Džoela Embida savladala Klivlend 123:121. Badi Hild je bio najbolji sa 23 poena, isti broj je imao Keli Ubre Junior, dok je Tajris Meksi dodao 22 poena. U taboru Kavalirsa ubedljivo najefikasniji je bio Donovan Mičel sa 36 poena.

pobedi Dalasa nad Vašingtonom  112:104 Luka Dončić je predvodio Meverikse sa 26 poena, 11 skokova i 15 asistencija. U poraženom sastavu, reprezentativac Izraela Deni Avdija je imao 25 poena.

 

NBA LIGA

Utorak

Šarlot - Indijana 111:102

Klivlend - Filadelfija 121:123

Atlanta - Čikago 126:136

Toronto - San Antonio 99:122

Hjuston - Njujork 105:103

Memfis - Nju Orleans 87:96

Milvoki - Denver 112:95

Dalas - Vašington 112:104

Juta - Golden Stejt 107:29

Los Anđeles Klipersi- Minesota

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija